Bezos și Meryl Streep au fost la Gârboavele. PAMFLET

Bezos și Meryl Streep au fost la Gârboavele. PAMFLET
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Despre asta-i vorba când nu mai ții cont de zerourile din... conturi. Deschizi Google Earth și pui degetul, apoi vrei să afli cum este pe bune acolo. De aceea, Galațiul s-a trezit recent cu doi super-oaspeți care nu mai au nevoie de prezentare. Păi, numai Elon să vină la Bran?

A aflat întregul mapamond

Cine nu știe faza cu Elon Musk de la Castelul Bran, din weekendul dedicat Halloween-ului? E foarte puțin probabil să nu fi aflat, poate doar concurenții de la "Survivor" și "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" să nu știe că miliardarul care deține Tesla a fost sau n-a fost în județul Brașov ca să se delecteze la stâna X și să consume Y și Z alimente și băuturi alcoolice. Google încă n-a șters toate urmele veritabilei campanii de presă care scotea România turistică în evidență. După noul proprietar al platformei de socializare Twitter, era nevoie de alte super-vedete care să ne calce meleagurile. Cât ai pocni din degete, pagina de pamflet a Vieții libere a descoperit o nouă "bombă".

Dacă tot avem anumite gânduri...

Galațiul, care își dorește să devină stațiune turistică, punctează aproape decisiv în tentativa-i care poate părea ridicolă. Doar pare, noi încă sperăm să-și atingă țelul. Zilele trecute, două personalități care nu mai au nevoie de prezentare s-au aflat în județul nostru și s-au bucurat de o primire extraordinară. Alt miliardar, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, individ care a rămas printre cei mai bogați bipezi ai planetei și după partaj, și îndrăgita actriță de la Hollywood Meryl Streep au tras o fugă până la căsuțele din Pădurea Gârboavele, de la 15 kilometri de reședința de județ. "I-am primit cu pâine și sare, i-a întâmpinat și domnul președinte Costel Fotea", ne-a confirmat umil un angajat al Consiliului Județului.

... poate ne atingem țelul

Ce au căutat Bezos și Streep în pădurea din coasta Galațiului? Ce întrebare puerilă! Dar lui Musk și Angelinei Jolie de ce le-a trebuit party-ul cu dovleci și dinți de vampir de la Bran? Fiecare cu religia sa și cu propriul mod de a petrece timpul liber. "Jeff și Meryl se știu de mult și au mai petrecut împreună weekenduri, așa că s-au uitat pe hartă și au aflat că drumul din Pădurea Gârboavele e proaspăt asfaltat. Și-au zis să vină și ei să-l vadă, de ce nu? E o lume liberă", ne-a comunicat PR-ul lui Bezos pe un ton foarte amical. Ei s-au fotografiat cu Costel Fotea, au schimbat amabilități și au cumpărat kurtos kalacs de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Jefful secolului

 

Pamflet în versuri

FII ATENT!!! de Submarin Cosorescu

Uită-te bine-n jurul tău şi fii atent –

nu poţi să crezi că nu-i aşa, nu poţi să negi:

e plină Ţara cu scârţari şi căzături,

acrocefali, oligofreni şi cepelegi!

Nişte ciurucuri din sistemul celălalt

s-au apucat de înmulţit fără preget

şi-au îmbâcsit sistemul cest surdomut/chior

cu strâmbi, rebuturi şi săriţi în ritm proclet!

Alţi grobieni de contra/stat şi de partid

s-au pus/ales pe Capra Ţării, mintenaş –

abia mai poţi sufla – în templul geto-dacic –

de fals, minciună, panaramă şi gulaş!

Şi uite-aşa suntem la mâna unui cârd

de puşlamale, „sfinţi” hulpavi şi ciomăgari –

uită-te bine, fii atent: nu se mai poate

cu-aceşti „simpatici” terorişti patibulari!

Submarin Cosorescu

Galațiul în imagini

Vocea cetățeanului, vocea politicianului

Alte staruri care ar putea vizita Galațiul

* Nu e glumă, ne face plăcere să repetăm această știre: deoarece Grădina Zoologică de la Gârboavele nu are lupi, municipalitatea gălățeană a adunat câinii maidanezi și i-a plantat într-un țarc. "Ia uite, Jeff, lupi ca în SUA, în Munții Stâncoși!", ar fi exclamat actrița foarte entuziasmată la vederea patrupedelor.

* Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, va face un city-break în municipiul nostru pentru a vizita insulița de pe Dunăre. "Ce bine că n-ați mai dragat fluviul, la fel a pățit Budapesta la început! Au dat vina unii pe alții, iar acum se bucură de o super-insulă pe mijlocul apei, e vorba de Insula Margareta. Vă rog să luptați pentru tot ce v-a dat natura!", le-a transmis Arnold gălățenilor. Se pare că mai mult celor din administrație.

* Bill Gates și-a programat o cursă de avion cu destinația finală Tulcea, iar de acolo ar urma să vină cu un maxi-taxi pentru a-l întâlni pe fostul viceprimar gălățean Picu Apostol Roman. "Știu că m-a pomenit în pandemie atât în texte, cât și în câteva înregistrări video, și vin să-i plătesc reclama. Nicio faptă fără răsplată, parcă e proverb din folclorul dumneavoastră", a comentat părintele Microsoft. 

Micromoft

Știm de ce s-a amânat Programul Rabla

Programul Rabla Local, adresat persoanelor fizice care doresc să caseze un autovehicul (foto) mai vechi de 15 ani, a fost amânat, din nou, pentru prima parte a anului 2023. Și este a treia amânare. Am și aflat de ce persoanele fizice din Galați care vor să-și caseze rabla pentru un stimulent de 3.000 de lei, fără a fi obligate să folosească acești bani pentru a cumpăra o mașină nouă, mai au de așteptat. Se pare că o rudă a primarului Ionuț Pucheanu are de vânzare un Volkswagen Golf 4 atins de patina timpului de fix 14 ani. "Mai trag de timp un an, ca s-o dea și el, prietene", s-ar fi destăinuit edilul-șef.

Rabla Înmulțirii

Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

 

 

 

Citit 1426 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2022 07:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.