Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu s-a calificat în live-uri la „Vocea României” (VIDEO)

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu s-a calificat în live-uri la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu se află între cei 12 concurenţi care au reuşit, cu interpretările lor excepţionale, să-şi convingă antrenorii că merită să ajungă în etapele live la „Vocea României”. Acolo, publicul este cel care decide cine merge mai departe și cine va câștiga acest sezon al competiţiei de la Pro Tv!

„Knockout”, ca la box, aşa se numeşte una dintre cele mai grele probe de la „Vocea României”, desfăşurată vineri seara, pe scena Pro Tv. Fiecare dintre antrenori a „aruncat” în ring câte trei concurenţi. Fiecare dintre ei a cântat cum a putut mai bine, iar la final, doi au fost eliminaţi, iar unul singur s-a calificat în etapele „live”. Aşa se face că din 36 de voci, au rămas doar 12, una şi una!

Denis Roabeş - „The Motans” a ales pentru unul dintre knockout-uri formula Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu. Deşi fiecare a strălucit în interpretare, reacţiile celorlalţi antrenori nu au fost cele mai bune.

„Mi s-a părut că a fost foarte cuminte la fiecare dintre voi și că putea fi mai mult, mult mai mult. Şi nu știu dacă e de la piese… Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului. Eu a zice că e de la antrenor”, a spus Tudor Chirilă.

„A fost un pic cuminte, dar au fost şi lucruri care mi-au plăcut foarte tare. Tu, Anastasia ne-ai impresionat şi data trecută. Şi ai o voce foarte mişto. Uite la tine cred că aş fi schimbat piesa”, a spus Theo Rose, care, însă, a susținut că se putea mai mult la fiecare dintre ei. Smiley a nuanţat jurizarea dezvăluind ceea ce le-a spus propriilor concurenţi înainte de spectacol: să cânte ca şi cum ar fi ultima oară la „Vocea României”, ceea ce, pentru unii dintre ei a şi fost.

„Eu o să închei pe o notă mai pozitivă, o să spun doar lucrurile care mi-au plăcut la voi. Cred că v-aș da trei note de 10. Corina, tu ai 10 la atitudine. Cred că la autenticitate i-aș da 10 lui Daniel. Anastasia, tu ai 10 la voce, din partea mea”, a spus Irina Rimes.

Denis a fost cel care a decis cu cine merge mai departe în concurs: „O să iau în considerare toate lucrurile care s-au spus aici. Eu decid să îmi dau mie o șansă de a alege o piesă mai bună pentru Anastasia!”.

Gălăţeanca nu se aştepta şi a fost extrem de fericită pentru decizie. Conform Pro Tv, vinerea viitoare, de la 20,30, regulile se schimbă, miza devine și mai mare, iar decizia va fi în mâna publicului.

Succes, Anastasiei în live-uri la "Vocea României"!

Citit 2412 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.