Kenneth Branagh revine în rolul lui Hercule Poirot

Kenneth Branagh revine în rolul lui Hercule Poirot
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Noul trailer al filmului "A Haunting in Venice" (2023), cea mai nouă producție cu Kenneth Branagh în rolul celebrului Hercule Poirot, ne invită într-o Veneție maiestuoasă, sumbră și enigmatică.

Cu o distribuție plină de vedete, filmul ne pregătește o aventură palpitantă, începută cu o ședință de spiritism, care aduce la suprafață vechi secrete teribile, scrie variety.com, citată de tvmania.ro.

După "Crima din Orient Express" (2017) și "Moarte pe Nil" (2022), Kenneth Branagh ne oferă o a treia aventură marca Agatha Christie, pe care o regizează și în care reia rolul infailibilului detectiv Hercule Poirot. Povestea are loc la Veneția, după cel de-Al Doilea Război Mondial. Hercule Poirot, care s-a pensionat și trăiește acolo într-un exil autoimpus, participă fără tragere de inimă la o ședință de spiritism. După ce unul dintre oaspeți este ucis, fostul detectiv trebuie să-și pună în mișcare "micile celule cenușii" și să descopere criminalul.

Cap de afiș al filmului este Michelle Yeoh, recompensată recent cu un Oscar, un Glob de Aur și numeroase alte premii pentru "Everything Everywhere All at Once". Ea este doamna Reynolds, care convoacă o ședință de spiritism într-un vechi palat bântuit, de la care începe întreaga poveste. Alături de Kenneth Branagh și Michelle Yeoh vor mai juca, printre alții, Tina Fey, Jude Hill, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Camille Cottin și Emma Laird.

"Avem aici o lume supranaturală, în care regulile obișnuite nu se aplică. Crimele și fantomele sunt irezistibile pentru Poirot, care începe să adulmece vinovații", a declarat Kenneth Branagh, pentru Variety. "Totuși, în ciuda aspectului supranatural, în centrul filmului se află, de fapt, pierderea credinței lui Poirot. El trebuie să-și înfrunte acum fantomele, printr-o poveste cu ajutorul căreia încearcă să înțeleagă dacă există ceva pe lumea cealaltă", a continuat el.

Spre deosebire de "Crima din Orient Express" și de "Moarte pe Nil", romanul "Halloween Party" nu a mai fost adaptat pentru marele ecran, anterior existând doar versiuni pentru televiziune.

Citit 788 ori Ultima modificare Duminică, 14 Mai 2023 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.