"Pretty Woman" ar fi trebuit să aibă alt nume și alt scenariu

"Pretty Woman" ar fi trebuit să aibă alt nume și alt scenariu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Pretty Woman" ("Frumușica") este unul dintre filmele emblematice ale anilor '90 și cel cu care toată lumea o identifică pe Julia Roberts. Acum, la mai bine de 30 de ani de la apariția peliculei, protagonista a scos la lumină câteva detalii neștiute de publicul larg, relatează filmnow.ro.

Actrița de 56 de ani a recunoscut că "Pretty Woman" ar fi trebuit să fie "mai întunecat" decât cum a ieșit rezultatul final. Mai mult, și numele a fost cu totul altul atunci când ea a primit rolul și scenariul.

"Urma să fie un film mult mai întunecat, care să se numească 3.000$ (prețul pe care Edward, interpretat de Richard Gere, l-a plătit pentru o noapte cu prostituata Vivian, jucată de Julia - n.r.). Vivian era dependentă de droguri, iar filmul s-a încheiat cu el lăsând-o pe o stradă laterală, aruncând banii în ea și plecând. Am primit acel rol și m-am simțit foarte mândră, dar când compania de producție s-a închis și filmul a dispărut, am fost zdrobită. Dar apoi, a fost luat de Disney și transformat în ceva amuzant", a povestit Roberts, în emisiunea lui Graham Norton.

În scena finală din scenariul inițial, care se petrecea în mașina lui Edward Lewis, milionarul o împingea pe Vivian în afara limuzinei sale şi îi arunca un teanc de bani pe fereastră, după care pleca şi o lăsa singură pe strada murdară şi întunecată, unde cei doi protagoniști s-au cunoscut la începutul filmului, potrivit sursei citate.

În ceea ce cunoaște acum toată lumea drept "Pretty Woman", prostituata Vivian și milionarul Edward se îndrăgostesc și rămân împreună. Acest rol i-a adus Juliei Roberts un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță şi o nominalizare la Premiul Oscar.

Citit 820 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 13:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.