Roadele Pământului, în miez de toamnă

Roadele Pământului, în miez de toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Azi, la ora 13, se deschide expoziţia tradiţională „Fructe şi Seminţe, Roadele Pământului” * Meşterii artizani vă aşteaptă cu suveniruri *

Astăzi, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi se deschide o nouă expoziţie. Este vorba despre o manifestare tradiţională pentru această perioadă a anului - „Fructe şi Seminţe, Roadele Pământului”. Ca şi celelalte cinci ediţii de până acum, şi manifestarea care se deschide oficial la ora 13,00 este organizată de secţia Grădina Botanică a muzeului gălăţean.

„Expoziţia pune în valoare tipurile de fructe şi seminţe recoltate din patrimoniul propriu, alături de lucrări originale create de cei mai talentaţi elevi şi meşteri artizani”, explică Paul Lupoae, coordonatorul expoziţiei.

Cei care vor dori să cumpere un suvenir de toamnă vor putea face acest lucru vizitând şi standurile celor opt meşteri artizani prezenţi la manifestare.

Şi elevii expun la muzeu

La ediţia din acest an, elevii de la mai multe instituţii de învăţământ (şcolile nr. 7, nr. 11, nr. 28, nr. 29 şi Grădiniţa nr. 52) vor expune, la rândul lor, o serie de desene.

Un spaţiu aparte va fi rezervat, de asemenea, lucrărilor semnate de Cristina Crânganu (Şcoala nr. 2), Daniela Ene (Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”) şi Viorela Bogatu (Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”). Profesorul şi artistul plastic Adrian Corcăcel a avut o contribuţie importantă în selectarea lucrărilor care vor însoţi expoziţia.

Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 5 - 26 noiembrie 2010, între orele 9 - 17.

Citit 1150 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.