Eva Măruţă, într-un rol principal de film la doar opt ani

Eva Măruţă, într-un rol principal de film la doar opt ani
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La doar opt ani, Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, joacă rolul principal într-un nou film românesc, alături de actorul Alex Bogdan. La Galaţi, puteţi vedea pelicula în ambele cinematografe, atât la Cinema "Prof. Ioan Manole", cât şi la Cinema City. 

Filmările s-au desfășurat în toamnă, potrivit Agenţiei de presă mondenă, iar din primele zile ale lui 2024 filmul poate fi urmărit în cinematografe. 

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a făcut primii pași în cariera de actriță. La doar opt ani, aceasta joacă rolul principal în noua comedie românească „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan. 

Scenariul este scris de BRomania și Letiția Roșculeț. Filmările s-au desfășurat în luna septembrie, iar producția s-a lansat în primele zile ale anului 2024. Mai exact, românii pot vedea filmul în cinematografe, începând de pe 2 ianuarie. Din distribuție mai fac parte nume precum Alexandru Ion, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea sau Raluca Aprodu. 

După avanpremieră, pe pagina de Facebook a Evei a apărut următorul mesaj: ”A fost o seară magică la avanpremiera filmului «Tati part-time»! Emoții, bucurie și mii de mulţumiri tuturor celor care au contribuit la acest proiect”.

Filmul spune povestea lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat al cărui vis de a promova în carieră, pentru care a făcut aproape orice compromis necesar, este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de opt ani, de care află pe nepusă masă că trebuie să aibă grijă, deși nu se pricepe deloc la copii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însă nici Maya nu este încântată de noul ei "tati part-time". Va face față Iustin la acest nou tip de parenting gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

Evident, dacă vreţi să aflaţi răspunsul, trebuie să mergeţi să vedeţi filmul, eventual şi împreună cu copiii. Atenţie, însă, filmul necesită acord parental pentru cei mici, dacă sunt mai mici de 12 ani. Cu alte cuvinte, în cazul în care vă duceţi cu cei mici din dotare, vă asumaţi riscul, iar dacă luaţii copiii altcuiva sau, eventual, finii, fiţi siguri că părinţii lor sunt de acord cu alegerea filmului.

Citit 2383 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 06:54

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de otto
    Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 13:30
    86.124.201.***
    ...bineinteles ca numele parintilor nu a influentat cu nimic alegerea Evei in rolul principal...
    2
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.