Gălățeni cu fantezii nebunești

Gălățeni cu fantezii nebunești
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Americanii îi au pe ai lor, dar nici noi nu ne putem plânge când vine vorba de imaginație bolnăvicioasă!

În ultimele decenii, au existat câțiva gălățeni care s-au "remarcat" prin fantezii greu de imaginat și mai ales... greu de suportat, dacă ar fi să ne imaginăm chinurile la care s-au supus în căutarea plăcerilor.

Plăceri intense, cu fixativ!

În 2004, adică acum fix 20 de ani, la camera de gardă a Spitalului de Urgență ajungea un bărbat de 35 de ani, cu un tub de fixativ bine înțepenit în... anus. Gălățeanul a mers singur la spital și le-a spus medicilor că și-a introdus, tot singur, în anus, tubul de fixativ lung de 30 de centimetri și cu un diametru de cel puțin cinci centimetri. Bărbatul a susținut atunci că a recurs la această ciudată metodă de autosatisfacere sexuală în urma unei beții crunte. Temeinicia cu care pacientul își pusese fantezia în aplicare, dar și efortul pe care acesta îl făcuse pentru a merge pe jos până la spital au îngreunat misiunea cadrelor medicale, care au încercat inițial extracția pe cale naturală a tubului de fixativ. Pentru că toate manevrele de eliminare naturală a tubului au fost inutile, doi chirurgi au intrat imediat în sala de operație, iar în mai puțin de o oră tubul de spray a fost scos, iar pacientul, salvat.

Un borcan de... neplăceri

Aproape zece ani mai târziu, un alt gălățean intra în istorie. Omul, un tânăr de 32 de ani, nu a mai putut ajunge singur la spital, ci a sunat în toiul zilei la 112 și a chemat salvarea, susținând că se simțea rău. Mai exact, a spus că are dureri abdominale puternice, numai că față de echipajul de la Ambulanță a fost nevoit să recunoască faptul că își introdusese în anus un borcan de 400 de grame, "din curiozitate".  A fost dus la spital și operat, medicii reușind astfel să îi salveze viața.

Citește și Un gălăţean şi-a introdus un borcan în anus. Vezi ce explicaţie a avut bărbatul

(articol realizat din surse online)

Citit 3155 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 13:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.