Cele mai ciudate accidente sexuale din lume

Cele mai ciudate accidente sexuale din lume
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Satisfacerea plăcerilor nu este întotdeauna lipsită de riscuri, dar unii oameni au dus fanteziile dincolo de limite. În timp ce pentru unii accidentele sexuale au rămas doar la capitolul amintiri de neuitat, alții au plătit cu viața experiențe care, astfel, le-au adus o nesperată și nedorită notorietate.

Citește și Un gălăţean şi-a introdus un borcan în anus. Vezi ce explicaţie a avut bărbatul

Unul dintre cele mai inexplicabile accidente sexuale s-a produs în niște circumstanțe aparent obișnuite și l-a avut ca protagonist-ghinionist pe americanul Alan Parke. Bărbatul şi-a rupt penisul în timpul unei partide de sex sălbatic cu iubita lui, intrând astfel în rândul celor mai ciudate accidentări survenite în împrejurări care au avut legătură cu sexul. Tânărul a povestit că deodată a auzit o trosnitură şi a înțeles ce se întâmplase. Ajuns de urgenţă la spital, plin de sânge şi având dureri insuportabile, bărbatul a fost operat, iar medicii au reuşit să-i salveze organul genital. Suferinţa lui nu s-a oprit aici, pentru că a trebuit să stea cu penisul într-un ghips special timp de două luni. El şi-a revenit complet abia după trei luni. Asemenea cazuri sunt foarte rare, la nivel mondial fiind raportate anual numai 16 fracturi de penis.

Muşcătura din amor

O femeie de 44 de ani din Noua Zeelandă a fost muşcată de gât de iubitul ei în timpul unei întâlniri fierbinţi. După două zile, braţul stâng i-a paralizat. Niciun doctor nu a reuşit să-şi dea seama de ce nu-şi mai putea folosi braţul, până când unul a observat vânătaia de pe gâtul pacientei. S-a dovedit că leziunea era situată exact în zona unei artere importante, iar muşcătura din amor cauzase formarea unui cheag, ceea ce a provocat un infarct cerebral minor. Din fericire, femeia s-a recuperat complet.

Şocuri electrice pe post de preludiu

Fanteziile sexuale se pot dovedi uneori mortale. Poliţia din Pennsylvania, SUA, s-a confruntat, în 2008, cu un caz considerat iniţial un nefericit accident casnic. Un soţ disperat a anunţat că soţia lui a murit după ce s-ar fi electrocutat din greşeală cu un uscător de păr. Investigaţia poliţiei a scos la iveală că decesul survenise în timpul unei partide de sex care a inclus un joc erotic. Bărbatul a recunoscut că îi administra soţiei şocuri electrice ca o formă de preludiu, cu ajutorul unor cleme prinse de sfârcuri. Soţul a fost arestat şi acuzat de omor prin imprudenţă.

Pariu mortal cu două rusoaice

În 2009, două rusoaice din Moscova l-au provocat pe tânărul Serghei Turganov, de 28 de ani, să le satisfacă în timpul unui maraton sexual de jumătate de zi, miza fiind de 3.500 de euro pentru câştigătorul pariului. Determinat să câştige pariul şi să facă faţă provocării sexuale, Turganov a înghiţit un flacon întreg cu pastile Viagra. Rezultatul? A câştigat pariul, însă a murit în urma unui infarct, la câteva minute după finalul maratonului.

Iubita mea, sperietoarea

Ciobanul argentinian Jose Alberto, în vârstă de 58 de ani, a murit după ce a făcut sex cu o sperietoare de ciori îmbrăcată ca o femeie, rujată şi dotată cu un dildo. Poliţia a fost alertată de vecinii bărbatului, iar aceştia au avut iniţial impresia că în pat se aflau două cadavre. După câteva clipe au realizat că era vorba despre o păpuşă sexuală făcută în casă, iar autopsia a stabilit că amorezul făcuse infarct.

Erotism pe muchie de cuţit electric

O femeie din Prince, Maryland, SUA, a fost convinsă de iubitul ei să se lase satisfăcută cu un dildo ataşat de lama unui cuţit electric. Jucăria sexuală rezultată a ajuns să-i rănească grav organele genitale, după ce dildoul a fost tăiat în timpul acţionării cuţitului în momentul introducerii în vagin.

Sex anal cu final tragic

Britanicul Nigel Willis a vrut senzaţii de neuitat şi a folosit în acest scop un vibrator anal care i-a scăpat însă în interior. Ruşinat şi îngrozit că mama sa va afla ce a făcut, tânărul a zăcut cinci zile în agonie, iar vibratorul a mai funcţionat o vreme. Un prieten a reuşit să-l convingă să meargă la spital, unde jucăria erotică a fost extrasă. Din păcate, Nigel a murit două luni mai târziu, din cauza rănilor şi a şocului septic.

Plăcerea l-a lăsat fără suflare

Gary Ashbrook din East Sussex, Marea Britanie, a fost descoperit mort de un amic. Acesta avea tras pe cap un prezervativ, iar medicii au aflat că îşi găsise sfârşitul în timpul autoasfixierii erotice. Mai exact, omul umfla prezervativele cu oxid de azot, care este un gaz incolor folosit în amestec cu alte gaze în anestezia chirurgicală, pentru a se asfixia, acesta fiind modul în care reuşea să se satisfacă sexual.

Sufocat cu sânii

Donna Lange, în vârstă de 51 de ani, din Washington, SUA, a fost acuzată că şi-a sufocat iubitul cu sânii săi enormi, în timpul unui scandal survenit pe fondul consumului excesiv de alcool. În timpul unei lupte corp la corp, bărbatul de 1,70 metri şi-a pierdut răsuflarea sub presiunea sânilor iubitei, femeia având aproape 90 de kilograme.

Prezervativ pierdut în timpul sexului oral

O pacientă din India a suferit timp de şase luni de o răceală sau o infecţie inexplicabilă pentru doctori. Aceasta tuşea în permanenţă şi avea febră în ciuda tratamentelor administrate. Într-un final, radiografiile au arătat că în plămânii femeii ajunsese un prezervativ pe care aceasta îl aspirase fără să-şi dea seama, în timpul unei partide de sex oral.

Amor cu capcane

În aprilie 2014, un bărbat a agăţat o femeie într-un parc din oraşul Ciudad Real din Spania, loc vestit pentru întâlnirile amoroase "clandestine". Înfierbântaţi, amorezii au decis să facă sex în parc şi au mers într-un loc ferit de ochii curioşilor. Problema a fost că locul izolat în care au început să facă sex se afla deasupra învelişului provizoriu al unui puţ dezafectat. Acoperitoarea a cedat când acţiunea a devenit mai intensă, iar femeia a căzut în gaura adâncă de nouă metri. Iubitul de ocazie a dat bir cu fugiţii, iar femeia a fost salvată de pompieri după ce a stat captivă în puţul dezafectat timp de jumătate de oră.

(articol realizat din surse online)

Citit 1400 ori Ultima modificare Luni, 22 Ianuarie 2024 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.