Oana Andoni, între familie, știri și ”Cafeaua cu visuri”

Oana Andoni, între familie, știri și ”Cafeaua cu visuri”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Oana Andoni este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Ştirile Pro TV. Deși e în familia Știrilor Pro TV încă din 2000, puține lucruri se știu despre familia ei de-acasă. Soție și mamă a două fete, Oana a îndrăznit să încerce şi o altfel de provocare: „Cafea cu visuri”, un podcast relaxat, cu aer de vacanţă.

Într-un interviu pentru revista OK Magazine, prezentatoarea știrilor de weekend la la Pro Tv a dezvăluit cum răspunde tuturor provocărilor care îi fac viața interesantă și mereu plină de surprize. Oana a mărturisit că podcast-ul pe care îl găzduiește de circa un an îi oferă oportunitatea de a îmbina pasiunea pentru călătorii cu meseria de prezentator și, de ce nu, cu experiențele trăite alături de familie în fiecare voiaj. 

Mă simt foarte bine la pupitrul știrilor Pro TV, nu am vizat neapărat această zonă a entertainmentului. Doar că acum un an mi-am propus să fiu mai activă în mediul online și am încercat să găsesc o nișă care să mă reprezinte, care să îmbine pasiunea mea pentru călătorii cu rolul de prezentator. Astfel a prins contur un podcast focusat în mare parte pe travel. «Cafea cu visuri» e locul unde, sub pretextul invitației la o cafea, stau la o discuție relaxată cu oameni de succes, care pot fi o inspirație pentru cei din jur”, a dezvăluit prezentatoarea știrilor de weekend de la Pro Tv. 

Legat de implicarea familiei în noul proiect, Oana Andoni a mărturisit că a avut și are parte de un sprijin real din partea soțului ei, Cătălin, dar și de suportul fiicelor sale, Erica, de 12 ani, și Maria, de patru ani.

”Nu e ușor să cuprind și știrile, și familia, și podcastul. Dar, având familia alături și o disciplină în program, reușesc să le îmbin armonios. Am noroc că fetele se completează foarte bine. Cea mică e mai năzdrăvană, mai indepen­dentă, neînfricată, iar cea mare e profundă, delicată, atrasă de artă, de frumos. Se iubesc nespus și chiar petrec mult timp împreună și reușesc să găsească o punte de comunicare mereu, în ciuda diferenței de vârstă”, a dezvăluit Oana Andoni în cadrul interviului.

Știrista a recunoscut totodată că nu a fost nevoită să-și folosească abilitățile dobândite în media pentru a-și educa cele două fiice.

”Am șansa ca fetele mele să nu-și dorească să stea cu orele la televizor. N-a fost nevoie de amenințări sau alte strategii ca să le îndepărtez de gadgeturi. Se joacă mult, le plac cărțile, muzica, plimbările, așa că nu rămân la nesfârșit ancorate într-o activitate. Am avut și bonă o perioadă, dar mama m-a ajutat cel mai mult și îi sunt recunoscătoare”.

Oana Andoni va împlini, pe 22 februarie, 46 de ani. Este căsătorită de 18 ani cu Cătălin Stoica și visul ei este ca măcar să călătorească, dacă nu să îmbătrânească, în Noua Caledonie, America Centrală sau Noua Zeelandă.  

(articol preluat din surse online)

Citit 1395 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 20:41

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Evelina
    Duminică, 11 Februarie 2024 16:42
    5.14.146.***
    Ce legislație are România către moldoveni ce publică români pe rețelele de socializare din România și cu ce Se confruntă moldoveni de așa se supără pe români
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.