Multă „andrenalină” la Balul Bobocilor

Multă „andrenalină” la Balul Bobocilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Andrenalina” este tema aleasă pentru Balul Bobocilor 2010 al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Organizatorii, Liga Studenţilor, Casa de Cultură a Studenţilor şi Universitatea „Dunărea de Jos”, vă invită joi, ora 19, în sala de spectacole a Casei Studenţilor pentru a participa la cel mai spectaculos şi nonconformist eveniment pentru studenţii boboci din România, urmat de o superpetrecere în Club S, de la ora 21,30. Responsabili cu distracţia sunt trupa Taxi şi Elena Gheorghe.

Anul acesta, timp de o lună, studenţii de anul întâi selectaţi au fost supuşi la numeroase probe şi au avut parte de experienţe inedite:

·    au făcut alpinism urban căţărându-se pe prize pe o clădire de 5 etaje,

·    au fost supuşi unei curse urbane în Bucureşti pe teme legate de mişcarea studenţească şi revoluţia aniticomunistă în cadrul probei filmate „Anticomunist Race”,

·    au participat la un team-building în cadrul spectacolului de percuţie „I drum”, organizat de Casa Studenţilor din Bucureşti,

·    au făcut bungee-jumping în Cheile Râşnovei de la 43 m, echivalent a 21 de etaje,

·    au pregătit două dansuri spectaculoase sub îndrumarea coregrafului Gelu Baciu.

Toate acestea, precum şi alte surprize vor fi dezvăluite joi la Balul Bobocilor, care va sta sub semnul „Spectaculosului”.

Citit 1449 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.