Mihai Mărgineanu și-a cumpărat o casă de vis în Costa del Sol

Mihai Mărgineanu și-a cumpărat o casă de vis în Costa del Sol
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Artistul a dezvăluit în podcastul Teodorei Trandafir că a pus deja la punct planurile pentru etapa bătrâneții. Fiind într-o formă fizică excelentă, muncește intens acum pentru a-și ușura viața mai târziu

Acesta a dezvăluit faptul că a achiziționat deja o locuință în una dintre cele mai frumoase regiuni din lume: Costa del Sol din Spania. A încurajat românii care visează la același lucru, subliniind că nu este deloc imposibil, dar necesită un efort susținut. Artistul și-ar dori să locuiască mai mult timp acolo odată cu înaintarea în vârstă. El a reușit să achiziționeze locuința respectivă cu ajutorul unui credit pe care l-a făcut la o bancă din Spania.

”Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul ăla, poate că Dumnezeu o să râdă când îi spun planurile mele de viitor, dar eu măcar încerc să fac ceva. Și asta e ideea, să stau mai mult acolo. Pentru că e cald, e marea… clima se schimbă” a declarat artistul.

Pe lângă activitatea sa în muzică, Mihai Mărgineanu este recunoscut de publicul larg și pentru apariția sa în serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV. În timpul liber, atunci când nu este pe scenă, la filmări sau nu-și pilotează avionul, actorul petrece momente de calitate alături de soție și de cei doi copii pe care-i au.

Mihai Mărgineanu s-a căsătorit pe plajă, în Vama Veche

Mihai Mărgineanu și Andreea, care au devenit soț și soție în 2008, se cunosc de foarte multă vreme întrucât au fost vecini în perioada adolescenței.

Într-un interviu acordat viva.ro, cantautorul povestea cum şi-a cunoscut soţia. „Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea şapte ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea”, a mărturisit artistul.

În 2005, cei doi s-au reîntâlnit la Teatrul Național, la o piesă de teatru, iar trei ani mai târziu au hotărât să-și unească destinele într-un peisaj idilic, pe plajă, în Vama Veche.

Ceremonia de nuntă a avut loc pe plajă, iar rochia de mireasă a fost făcută de colegele Andreei.

”Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță.

Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu, potrivit Spynews. 

Citit 719 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2024 00:33

1 comentariu

 • postat de macarie banu
  Sâmbătă, 15 Iunie 2024 21:23
  89.137.225.***
  beeei,Axinteee!...la Fierbinti, cine a iesit bei la Primarie?!...tot Vasile,tot Vasile?!
  0
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.