A doua ediţie a târgului de antichităţi şi-a închis porţile

A doua ediţie a târgului de antichităţi şi-a închis porţile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică după amiază şi-a închis porţile cea de-a doua ediţie a târgului de antichităţi organizat de grupul de firme Agro-Dunărea. Dornici de a vedea lucruri frumoase şi de a participa la un eveniment inedit, gălăţenii au făcut abstracţie de vremea rece de afară şi s-au bucurat de o expoziţie organizată impecabil.

Tot din cauza vremii, copii nu au putut călări sâmbătă frumoşii cai  Appaloosa şi Gypsy Horse, aduşi de la Herghelia din Tuluceşti, dar au avut parte de această bucurie pe tot parcursul zilei de ieri.

Aproximativ 2000 de gălăţeni au ignorat frigul, şi au mers la expoziţie şi au găsit la Halele Agro-Dunărea standuri cu obiecte a căror frumuseţe este sporită de patina vremii.

Expozanţii din Galaţi şi din alte localităţi au adus ceasuri din vremuri demult apuse, colecţii de timbre, cărţi, icoane şi hărţi vechi. Nu au lipsit nici medaliile de colecţie, diferite piese de argintărie sau vederile din alte timpuri şi hainele vintage aduse de doamna Constance Vintilă.

Ce-ar fi un târg de antichităţi fără haine şi bijuterii? Piese vintage, dar şi gablonţuri noi-nouţe au fost în atenţia vizitatorilor, care s-au scormonit prin portofele pentru a face ceva cumpărături pentru sărbătorile care se apropie.

Atmosfera creată de sunetul pianului din sala mare i-a încântat pe vizitatori dar şi pe expozanţii care au promis că vor veni oricând la o încă o ediţie a Târgului de la Galaţi. 

Organizarea impecabilă, preţurile destul de atractive, deschiderea spre negociere a expozanţilor sunt cele mai importante atuuri ale târgului de antichităţi. Alături de parfumul de epocă în direct, pentru oricine doreşte aşa ceva.

Nu uitaţi de tombolă

Toţi vizitatorii de la târg au  completat biletele de intrare cu datele personale şi le-au depus în urna special amenajată la intrare. Fiecare are o şansă pentru unul dintre cele trei premii oferite la tombolă: o cască militară veche românească din perioada Republicii Populare România, o casetă de lemn inscripţionată manual, care datează din 1926 şi două călimări din marmură cu suport şi toc.

Tragerea la sorţi va avea loc marţi, de la ora 13, la sediul redacţiei „Viaţa liberă”. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul nostru de miercuri.

Citit 909 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.