Cupa liceelor la streetdance - CNMK a câştigat trofeul

Cupa liceelor la streetdance - CNMK a câştigat trofeul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediţia a treia a concursului „Cupa liceelor la streetdance” – etapa locală a avut loc vineri, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor. Şase trupe formate din elevii a cinci licee gălăţene s-au întrecut în mişcări, costume, coregrafie şi originalitate, încercând să cucerească atât juriul, cât şi publicul.

Concursul presupunea susţinerea a două probe: imitarea unui personaj şi un spectacol propriu. Trupele de dans de la Colegiul Naţional „Al.I. Cuza” (Funky Five şi Mad House), Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” (Genesis Crew), Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” (S.T.OR.M Crew), Colegiul Economic „Virgil Madgearu” (Limitless) şi Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” (Goddess) au ridicat sala plină ochi în picioare, primind aplauze furtunoase, ritm după ritm.

Fericiţii câştigători ai concursului sunt membrii trupelor Funky Five (locul III), Mad House (locul II) şi  Goddess (locul I). Acestea vor fi recompensate cu premii în bani în valoare de 200, 300, respectiv 400 de lei şi vor reprezenta Galaţiul la ediţia naţională care va avea loc în Bucureşti, în data de 10 martie. De asemenea, cupa concursului va pleca la câştigătorii primului loc.

„A fost greu, dar a meritat”

„Senzaţia pe care am avut-o pe scenă nu poate fi descrisă în cuvinte şi nici cea în care ne-am auzit numele atunci când au anunţat câştigătorii. Este uimitor! Am sperat din tot sufletul că vom câştiga pentru că am muncit foarte de mult pentru acest concurs. A fost foarte greu, am lipsit mult de la şcoală, am avut repetiţii de dimineaţă până seară în ultimele zile, dar a meritat. Este al treilea an în care participăm iar de fiecare dată am avut emoţii. Totul îi datorăm lui Rocco (Costel Roşu), coregraful nostru. El ne-a coordonat şi ne-a ajutat”, ne-au spus câştigătorii locului I, în cor.

Aceştia sunt în clasa a XI-a şi se numesc Beatrice Varlan, Alexandra Dulgheru, Anca Paşcanu, Raluca Darie, Ana Maria Aurică, Vlad Pădurescu şi Bogdan Marinescu. Timpul scurs între probe a fost umplut de demonstraţiile de mişcări specifice streetdance-ului din partea juriului, format din membrii trupei One Beat Bucureşti şi a trupei de dans gălăţene Bboyzonly.

Citit 1573 ori Ultima modificare Duminică, 04 Martie 2012 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.