Bani din mandatul de apoi
Foto: Ilustraţie: Marian Miron

Bani din mandatul de apoi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

• Întrebat dacă cresc salariile cu 15 la sută, şeful delegaţiei FMI a izbucnit în râs. Şi preşedintele Băsescu are obiceiul de-a trata cu hăhăială subiectele serioase, deci e posibil ca Jeffrey Franks să se fi molipsit la Cotroceni de hlizeală cronică. Dar ultimul râde şi cu dobândă…

 • Cică se scumpeşte viciul! Preţul ţigărilor va creşte de la 1 iulie, odată cu majorarea accizei totale pe mia de ţigarete. Aha! Va să zică nu viciul NOSTRU se scumpeşte, ci AL LOR. Căci, dacă statul ar fi vreun virtuos, le-ar interzice ca pe orice drog. Dar poţi să te pui cu viciul băgării mâinii în buzunarul contribuabilului? 

 • Kovesi susţine că Boldea nu a fugit din ţară, ci a plecat legal. Dar cine spune altceva?! Evident că a plecat legal de vreme ce pe legislaţie însăşi o doare în imunitate de parlamentari. Iar de fugit, cine ar putea crede asta?! La cât de repede şi coerent se mişcă organele judiciare, şi pe jos dacă o lua, în pas alert, tot apuca să treacă graniţa până să-l caute de-adevăratelea şi altcineva în afară de presă.

 • Un parlamentar din Râmnicu Vâlcea şi-a parcat maşina pe trecerea de pietoni. Frumos e că poliţia a venit, i-a notat numărul, dar amendă nu i-a dat. Firmă de ridicări autovehicule nu există în oraş, iar băieţii cu „caracatiţe” lipseau de la program. Un biet orb a traversat şi a intrat în maşină, mormăind plin de năduf „unii au dreptul să facă orice”. Şi să voteze ca în Dumineca Orbului, dacă e să fim sinceri…

 • Hotelierii de pe litoral nu vor turişti străini fiindcă aceştia cer tarife mici, servicii de calitate şi, evident, cunoştinţe de limbă străină din partea personalului. Străinii vor românii ca turişti fiindcă nu se uită la tarife, habar n-au ce-i aia calitate şi, dacă totuşi se plâng de ceva, oricum te poţi preface că nu-nţelegi la cât de prost vorbesc inclusiv în limba lor maternă.

 • După modelul dolarilor din 2005 şi 2006 aflaţi la dosarul mitei luate de Adrian Năstase în 2003-2004, Băsescu poate fi sigur de câştigarea alegerilor. Dă în 2012 toate salariile înapoi şi ceva în plus, în bancnote ce vor intra în circulaţiei în 2014, -15, -16 etc., semnate de viitorul guvernator al Băncii Naţionale. Alegătorii nu vor putea spune că nu li s-a dat, iar preşedintele se va asigura că nui vor putea cheltui dacă el nu ia un nou mandat. Păi, cine l-ar mai putea „reevalua” pe Boldea, de exemplu, ca guvernator al Băncii Naţionale?

Citit 14739 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2012 22:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.