Campania „Grătar Curat” 2011

Campania „Grătar Curat” 2011
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Grătar Curat” 2011 este  o campanie de curăţenie, informare şi responsabilizare a „grătaragiilor” din ţară, demarată de Asociaţia MaiMultVerde şi Golden Brau, în cadrul căreia 30 de voluntari MaiMultVerde se vor afla duminică, 17 iulie, în Pădurea Gârboavele.

Acestora li se pot alătura gălăţenii care doresc să dea un exemplu bun oamenilor care nu îşi strâng gunoiul după ce merg la grătar. Voluntarii trebuie să aibă peste 18 ani.

Pentru înscriere în campanie trebuie doar  să trimiteţi un e-mail cu subiectul „Grătar Curat Galaţi” pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (Ionuţ Dumitraşcu, coordonator „Grătar Curat” la Galaţi), unde specificaţi numele, prenumele, vârsta şi un număr de telefon de contact.

După înscriere, veţi fi contactaţi pentru confirmarea participării la acţiunea de voluntariat şi veţi primi mai multe detalii organizatorice.

Asociaţia MaiMultVerdele asigură voluntarilor transport gratuit cu microbuzul din Galaţi, mâncare şi apă pentru masa de prânz, materialele de curăţenie, tricoul şi şapca de voluntar „Grătar Curat”.

Acţiunea de curăţenie şi informare se va desfăşura duminică, de la ora 9,30 la 15,30, cu pauză de prânz inclusă.

Citit 1465 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.