Performanţă de excepţie - Alexandra Penciu, în semifinalele Festivalului Mamaia

Performanţă de excepţie - Alexandra Penciu, în semifinalele Festivalului Mamaia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tânăra artistă în vârstă de numai 17 ani, Alexandra Penciu, pe care o ţară întreagă a ascultat-o la „Vocea României”, la Pro Tv, a trecut de preselecţii şi s-a calificat în semifinalele Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012. Alexandra Penciu este singura gălăţeancă a cărei voce se va face auzită la celebrul festival de tradiţie de la malul mării, care va avea loc în perioada 23 – 26 august 2012 la Teatrul de Vară „Soveja” din Constanţa.

După cum ne-a mărturisit, Alexandra îşi doreşte să urce pe scena marelui festival încă din copilărie, când urmărea cu sufletul la gură artiştii ca debutau în concurs pentru a deveni mai apoi marile voci ale României. Aici, la Mamaia, s-au lansat Loredana Groza, Laura Stoica, Mădălina Manole, Paula Seling…

„Este o mare împlinire pentru mine faptul că am fost admisă la Mamaia”, ne-a declarat Alexandra. Gălăţeanca va concura la secţiunea "Interpretare". Trebuie spus că această a 42-a ediţie a Festivalului va include, pe lângă "Creaţie" şi secţiunea "Rock", inaugurată la ediţia precedentă, dar şi o seară omagială in memoriam Aurelian Andreescu. Palmaresul tinerei artiste, elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, este plin de trofeele a numeroase festivaluri şi concursuri internaţionale, naţionale sau regionale, iar în spatele acestora nu este doar talentul ei nativ, ci sunt şi ore în şir de muncă şi canto. Îi ţinem pumnii şi îi dorim din toată inima succes!

 Foto: Simona Andrei

Citit 1911 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.