A început expoziţia de ponei şi cai de rasă la Agro-Dunărea

A început expoziţia de ponei şi cai de rasă la Agro-Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi încep, oficial, serbările oraşului. Pentru adulţi au fost pregătite tot felul de manifestări. Gălăţenii pot petrece trei zile şi trei nopţi, fie la concerte, fie la restaurantele şi cluburile din oraş, care s-au pregătit temeinic cu această ocazie.

Dar, ca de obicei, copiii rămân pe locul doi, pentru ei posibilităţile de distracţie fiind limitate. Tocmai de aceea, firma Brateş-Prut Frumuşiţa s-a gândit să organizeze o expoziţie de ponei şi cai de rasă. Expoziţia se deschide astăzi, începând cu ora 9.00 şi până la ora 15.00, la Halele Agro-Dunărea (pe calea Prutului nr. 13, vizavi de Piaţă).

Tot pentru copii, la halele Agro-Dunărea va fi organizat şi un târg de porumbei, care va fi deschis sâmbătă şi duminică, între orele 9.00 şi 15.00. La această manifestare vor participa crescători din toată ţara, aşa că atât cei mici, cât şi cei mari vor avea ce vedea.

Poneii, caii de rasă şi porumbeii vor fi cu siguranţă încântarea prichindeilor.

Ca de fiecare dată, organizatorii s-au gândit şi la distanţa pe care o au de parcurs gălăţenii până pe Calea Prutului nr. 13, aşa că, sâmbătă şi duminică, vor asigura transportul gratuit din strada Domnească.

Vremea se anunţă frumoasă, iar o plimbare la expoziţia de cai şi la târgul de porumbei nu poate fi decât o încântare pentru întreaga familie.

Intrarea la eveniment va fi gratuită în toate cele trei zile.

Aşadar, nu ezitaţi să faceţi o vizită la halele Agro-Dunărea în acest sfârşit de săptămână.


Vizitatorii expoziţiei organizate la Halele Agro-Dunărea pot participa la concursul al cărui premiu este un pui de ponei. Surprindeţi exponatele într-o fotografie inedită şi apoi expediaţi-o pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Data limită la care se primesc fotografiile este luni, 3 decembrie, ora 17.00. Cea mai frumoasă fotografie va fi premiată.

Citit 3024 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.