Frumoasă şi deşteaptă: Cristina Şlapac - Miss Universitas, 2012

Frumoasă şi deşteaptă: Cristina Şlapac - Miss Universitas, 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristina Şlapac, studentă în anul al IV-lea la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii, şi Angela Moldovanu, studentă în anul al III-lea la Facultatea de Arte, ambele modele ale Agenţiei aQua Models din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor au reprezentat Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, în perioada 10-12 noiembrie, la “Miss Universitas”, spectacol-concurs organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.

În competiţie au intrat 17 studente din toată ţara, care au defilat pe podium în ţinute de zi, de seară şi costume de baie, tema concursului fiind "Miss într-o croazieră de vis" (ce bine ar fi fost dacă organizatorii chiar ar fi pus la bătaie o croazieră de vis! Cu siguranţă, concurentele ar fi fost şi mai motivate). Juriul a desemnat-o Miss Universitas 2012 pe Cristina Şlapac, brăileancă „adoptată” de Galaţi în anii studenţiei. Coroniţa şi eşarfa i-au fost oferite de Cristina Tcacenco, deţinătoarea titlului Miss Universitas în 2011, de asemenea model al Agenţiei aQua Models.

Astfel, Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, deţinătoarea trofeelor “Miss Universitas” în anii 2007 - prin Dana Muscă, în 2008 - prin Ana Velesco şi 2011 prin Cristina Tcacenco, îşi mai adaugă în palmares încă un titlu de Miss Universitas, pe deplin meritat - adăugăm noi. Într-un număr viitor al ziarului nostru veţi putea citi un interviu cu Cristina Şlapac.

Citit 3012 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 21:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.