Frumuseţea vedetelor, mai aproape de gălăţeni! (P)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Frumuseţea vedetelor, mai aproape de gălăţeni! (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul va fi, oficial, de la începutul săptămânii viitoare, deţinătorul unui centru profesionist şi ultra-modern de estetică medicală * Clinica, situată în centrul oraşului, îşi va deschide porţile pentru toţi cei care acordă o importanţă extremă aspectului fizic şi vor să fie perfecţi până la ultimul detaliu


Madonna, Kim Kardasian, Justin Timberlake. Vedete pe care cu siguranţă le-aţi admirat în fotografii sau la televizor şi în privinţa cărora v-aţi întrebat, nu o dată, cum de reuşesc să arate mereu tinere şi strălucitoare. Ei bine, secretul prospeţimii nu stă doar în Photoshop, machiaj sau lumini, ci şi în terapiile urmate de staruri, terapii care au pătruns, în ultimii ani, şi în România. Dacă, până nu demult, Capitala era Mecca românilor care erau dispuşi să investească într-o îngrijire cu aparate de ultimă generaţie ei bine, de luni, şi noi, gălăţenii, vom avea oaza noastră de perfecţiune, de unde putem ieşi mai tineri, mai frumoşi, mai strălucitori şi cu mai puţine kilograme. Este aBeauty Clinique, situată pe strada Brăilei, la parterul blocului BR 4A, vizavi de Trei Star.

Un fizic de vis cu ultimele tehnologii 

Gălăţenii, dar şi brăilenii care până acum băteau lunar drumuri la Bucureşti pentru a urma tratamente profesioniste de remodelare corporală sau de îngrijire specială a tenului vor uita cu siguranţă deplasările, pentru că, ne asigură reprezentanţii clinicii, aici vor avea parte de cea mai modernă tehnică, cu cele mai bune şi rapide efecte.

„Practic acoperim toate zonele: cea corporală, prin eliminarea celulitei şi remodelare, dar şi partea de estetică facială: puncte inestetice pe faţă, pistrui, pete apărute de la soare. Facem de asemenea epilarea definitivă, prin metode nedureroase şi rapide, asigurate de cea mai avansată tehnică existentă pe piaţă în acest moment”, explică Mihaela Popa, managerul aBeauty Clinique.

Pentru cei care visează la un ten de vedetă, la o piele luminoasă şi strălucitoare, mereu tânără, clinica asigura terapia intraceuticals, o tehnologie antiîmbătrânire, mult îmbunătăţită faţă de metodele deja practicate la scară largă, cum ar fi injectarea cu acid hialuronic.

„Acest tratament se face undeva la 6-7 luni, este o înlocuite a mezoterapiei, este mult mai plăcut, toată pielea este revigorată. Diferenţa dintre intraceuticals şi mezoterapie este că, dacă faci mezoterapie, trebuie să completezi cu intraceuticals. Chiar dacă se introduce acid hialuronic în faţă, avem nevoie de o întreţinere. Noi nu îl introducem invaziv, noi avem acest aparat care prin presiunea cu oxigen hiperbaric asigură efecte rapide şi relaxante”, explică managerul aBeauty Clinique. Cu ajutorul acestei terapii, puteţi obţine efect de lifting facial sau să scăpaţi de acnee. Un tratament complet, care cuprinde şase şedinţe şi produsele de îngrijire pentru acasă ajunge la 700 de euro. Dar, merită, ne asigură reprezentanţii clinicii care vin şi cu o super ofertă pentru inaugurarea clinicii.

Reducere la epilarea definitivă

„Epilarea definitivă se face doar în sezonul acesta şi noi avem o promoţie de 40 la sută reducere pentru deschidere, pentru un număr limitat de clienţi. Epilarea definitivă se realizează în cel puţin cinci şedinţe, cu o distanţă între ele de circa cinci săptămâni. Dacă s-ar face vara epilarea definitivă, persoana ar trebui să se dea cu cremă cu factor de protecţie din 20 în 20 de minute. Altfel, zonele epilate se colorează mai rapid şi rămân urme inestetice”, subliniază Mihaela Popa.

Telefon aBeauty Clinique: 0748.215.218

Într-o ediţie viitoare a „Vieţii libere” veţi putea afla mai multe despre procedurile folosite la aBeauty Clinique precum şi despre tarifele practicate.

Citit 6273 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 10:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.