Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu, ridicată de văduva acestuia de la crematoriul Vitan Bârzeşti

Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu, ridicată de văduva acestuia de la crematoriul Vitan Bârzeşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu a fost ridicată de văduva acestuia miercuri, în jurul orei 13.00, de la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, unde trupul neînsufleţit al regizorului a fost incinerat sâmbătă, au declarat reprezentanţi ai municipalităţii.

Familia lui Sergiu Nicolaescu nu a făcut un anunţ oficial cu privire la locul în care va fi depusă cenuşa regizorului. Potrivit unor declaraţii ale Iolandei Nicolaescu, sora regizorului, cenuşa ar putea fi depusă iniţial la cimitirul Bellu din Bucureşti, după care ar putea fi mutată la cavoul familiei aflat în cimitirul din Târgu-Jiu.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, au anunţat reprezentanţii Spitalului Elias din Bucureşti, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului, printre care s-a aflat şi fostul preşedinte Ion Iliescu.

Citit 1471 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.