Uleiul de cocos. Comoară pentru frumuseţe

Uleiul de cocos. Comoară pentru frumuseţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uleiul de cocos are beneficii atât intern, cât şi extern, fiind un remediu natural şi deosebit de eficient pentru a trata diverse afecţiuni. Uleiul de cocos are proprietăţi naturale deosebite care oferă întregului corp îngrijire delicată, în profunzime.

Textura onctuoasă (cunoscut şi ca unt de cocos) devine lichidă la contactul cu temperaturi mai mari de 24 grade Celsius, astfel că uleiul de cocos poate fi introdus în compoziţia uleiurilor de masaj naturale, uleiurilor şi cremelor de corp, când pregăteşti săpun natural făcut în casă sau în diferite măşti şi tratamente pentru ten şi păr.

Ulei de cocos pentru păr

Masajul regulat al scalpului cu ulei de cocos înlătură probleme precum mătreaţa. Mai mult, tratamentul regulat cu ulei de cocos întăreşte firul de păr, repară părul deteriorat şi îi redă acestuia vitalitatea şi strălucirea pierdută.

Ulei de cocos pentru piele

Conţinutul de antioxidanţi şi proprietăţile tămăduitoare specifice uleiului de cocos au rezultate uimitoare în vindecarea vânătăilor sau a rănilor. Uleiul de cocos protejează tenul şi buzele de agresiunile exterioare şi poate fi folosit pe post de film protector şi hrănitor pentru dermă, dar şi ca demachiant.

Probleme ale pielii tratate cu ulei de cocos

Buze uscate: câteva picături de ulei de cocos

Piele sensibilă: strat de ulei de cocos aplicat pe corp

Mâncărimi de piele: aplicat direct pe zona cu probleme

Transpiraţie acidă: câteva picături de ulei de cocos aplicate sub braţ

Piele întărită/ Bătături/ Cuticule: ½ suc de lămâie + ½ linguriţă ulei de cocos

Citit 2068 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.