Vezi ce prostie a făcut Simona Gherghe atunci când a vrut să slăbească

Vezi ce prostie a făcut Simona Gherghe atunci când a vrut să slăbească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Gherghe povesteşte prin ce complicaţii a trecut în toamna anului trecut din pricina dorinţei de a slăbi în timp record. Vedeta de televiziune a apelat la pastile de slăbit care i-au dat organismul peste cap. „Nu recomand pastilele nimănui! A fost o prostie ce am făcut!”, a declarat ea.

Reporter: Am observat că în ultima vreme dezbaţi din ce în ce mai des, în emisiune, tema nutriţiei, a dietelor şi a stilului de viaţă sănătos. Ai avut probleme personale în acest sens?

Simona Gherghe: Vara trecută m-am întors din vacanţă cu 52 de kilograme.

Rep: Asta înseamnă puţin sau mult?

S.G.: Mult! Şi atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea şi cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit şapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! 

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ceea ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui.

Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ţinut emisiunea cu greutate, cu probleme. E o lecţie din care am învăţat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni! Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos şi să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis... A fost o prostie ce am făcut.

Rep: Îţi place să găteşti?

S.G.: Da. Îmi place foarte mult şi mă relaxează. Când vreau să fac ceva, o sun pe mama mea. Mă sfătuieşte cum să fac şi îmi iese. Fac supe, ciorbe bune. Mi-am gătit tot în perioada postului. Mă simt bine aşa pentru că ştiu ce ingrediente pun.

Rep: Alegi produse naturale, bio, de la ţară?

S.G.: Nu fac o obsesie din asta, dar încerc să aleg ce e mai sigur. Am pui de la bunica mea în congelator. Evit carne de pui din comerţ. Mănânc curcan, peşte. Sunt atentă să nu iau alimente procesate.

Rep: Participi foarte rar la evenimentele mondene. Ai decis să nu te expui foarte mult, să păstrezi un mister în jurul tău?

S.G.: Nu. E undeva la mijloc. Mi-am spus că apar două ore zilnic la televizor. Este foarte mult. Nu vreau să fiu peste tot. Este şi unul din motivele pentru care mi-am închis blogul. Îmi plăcea foarte mult să scriu, mă relaxa, dar, indiferent ce scriam, apărea preluat în presă, însă în mod exagerat, alarmant.

De exemplu, când am scris că nu am găsit în supermarket mere româneşti, m-am trezit cu titluri cum că aş fi realmente revoltată. Am renunţat la plăcerea de a scrie pentru că nu vreau să creadă oamenii că nu îmi ajunge emisiunea şi că vreau să fiu peste tot, în toate ziarele. Pentru că nu e aşa!

Primesc multe invitaţii la evenimente mondene, dar asta ar însemna ca, în fiecare seară, după emisiune, să mă îmbrac frumos, să zâmbesc şi să ajung într-un loc unde nu prea cunosc oamenii şi cu care nu am lucruri de vorbit. Nu pot să fiu falsă, să joc un rol. Aşa că în timpul acela stau acasă, citesc o carte, ies cu prietenii.

Rep: În afară de spaţiul de emisiune, cum te implici în proiect în celelalte ore ale zilei?

S.G.: Ajung în redacţie pe la 12,30 – 13,00. Ştiu din seara precedentă ce urmează să avem în ziua respectivă, pentru că facem şedinţe de sumar după ce ieşim din direct. Dacă e cazul să vorbesc cu invitaţii, îi sun eu, dacă nu, colegii mei. Nu intru niciodată în emisie nedocumentată.

Îmi editez intro-urile. Ştiu că mulţi au senzaţia că ajung la serviciu, mă coafez şi intru în direct. Nu este aşa! Eu sunt şi foarte disciplinată şi nu pot eu să ajung la ora 16,00 ştiind că nu m-am pregătit.

Rep: Îmi poţi spune trei dorinţe puse la început de an, pentru 2013?

S.G.: Îmi doresc să fiu sănătoasă, pentru că am trecut printr-un episod nefericit. Anul trecut m-am mutat în casa nouă, unde sunt foarte liniştită. Aşa că nu îmi doresc decât sănătate ca să pot să le fac pe toate. Ţi-am zis, îmi doresc şi un copil, dar aşa, în perspectivă, pentru că simt că asta m-ar împlini.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2575 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.