Los Angeles Times: Angela Gheorghiu, glumeaţă şi totodată revelatorie

Los Angeles Times: Angela Gheorghiu, glumeaţă şi totodată revelatorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Soprana română Angela Gheorghiu a impresionat încă o dată publicul american cu ocazia recitalului pe care l-a susţinut duminică seară pe scena teatrului Broad Stage din Los Angeles, iar criticii de specialitate au apreciat prestaţia ei drept "glumeaţă şi totodată revelatorie", relatează latimes.com.

"Chiar dacă vrei să eviţi termenul de «divă», acest cuvânt se lipeşte inevitabil de soprana română Angela Gheorghiu", afirmă criticul muzical Chris Pasles, la începutul unui articol elogiativ, postat pe site-ul publicaţiei Los Angeles Times.

Celebra soprană şi-a început recitalul de la teatrul Broad Stage din Santa Monica, o suburbie a oraşului Los Angeles, cu o serie de arii din secolul al XVIII-lea, pe care jurnaliştii de la Los Angeles Times le-au găsit "delicioase şi dificile". După puţin timp însă, Angela Gheorghiu şi-a demonstrat încă o dată, ca o veritabilă actriţă, pasiunea pentru jocul teatral, iar spre sfârşitul recitalului, alcătuit din două părţi, ea a devenit cu adevărat revelatorie atât atunci când le-a prezentat spectatorilor cântece din ţara ei natală, România, cât şi atunci când le-a dezvăluit celor prezenţi o parte din personalitatea ei de actriţă, prin intermediul unor mişcări din şold pline de haz, râsete pline de ghiduşie şi chiar "o furişare" în jurul pianului Steinway de pe scenă.

Publicul a aplaudat în delir, iar spectatorii, complet cuceriţi, au aruncat la picioarele celebrei soprane nenumărate buchete de flori.

Citit 821 ori Ultima modificare Joi, 21 Martie 2013 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.