Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane

Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actriţa Stela Popescu revine într-un rol principal pe marile ecrane în filmul "Mamaia", care va avea premiera în cinematografe pe 19 aprilie.

Din distribuţia filmului mai fac parte Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu, alături de tinerii actori Mădalina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu, care vor aduce un plus de vitalitate pe marile ecrane şi vor asigura replicile memorabile.

"Mamaia" este o comedie efervescentă realizată de echipa care a adus publicului filmele "Ho Ho Ho", "Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie" şi "S-a furat mireasa".

Comedia "Mamaia" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Citit 889 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 12:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.