INTERVIU / Anca Serea, viaţa la a patra sarcină

INTERVIU / Anca Serea, viaţa la a patra sarcină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anca Serea şi Adi Sînă vor deveni, pentru a doua oară, părinţi. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV mărturiseşte că cei doi copii ai săi din prima căsnicie fac deja pariuri dacă vor avea un fraţior sau o surioară şi chiar liste cu nume pentru cel mic. Vedeta de televiziune se destăinuie în următorul interviu, explicând cât de armonioasă este relaţia cu soţul ei.

Reporter: Anca, eşti din nou însărcinată. A fost un lucru pe care l-aţi plănuit dinainte sau v-a luat prin surprindere?

Anca Serea: Ne doream încă un copilaş. Nu pot spune că a fost planificat, dar nici că ne-a luat prin surprindere.

Rep: Ce ai simţit atunci când ai aflat că vei deveni pentru a patră oară mămică? Care a fost reacţia lui Adi?

A. S.: Emoţii nemăsurate! Bucuria şi binecuvântarea de a fi din nou părinţi ne fac să fim fericiţi în fiecare moment! Adi a simţit înainte să ni se confirme, a fost fericit, ne-a îmbrăţişat şi a mângâiat burtica.

Rep: Ce părere au cei doi copii mai mari ai tăi de venirea pe lume a unui nou membru al familiei? I-aţi anunţat?

A. S.: Sunt foarte curioşi să afle dacă va fi băieţel sau fetiţă. Deja fac pariuri, liste cu nume! Sunt curioşi să vadă bebeluşul!

Rep: În ultima vreme auzim din ce în ce mai des despre depresia post-partum. Te-ai confruntat vreodată cu astfel de probleme?

A. S.: Din fericire, nu am avut astfel de probleme. Cred însă că putem depăşi momentele dificile cu calm, cu ajutorul partenerului, al familiei!

Rep: Care sunt valorile umane pe care le-ai deprins din familie şi pe care îţi doreşti neapărat să le insufli micuţilor tăi?

A. S.: Credinţa că putem fi mai buni, că fericirea stă în noi, că trebuie să ne iubim şi să îi ocrotim pe cei dragi. Acestea sunt gânduri care mă însoţesc în călătoria aceasta, în viaţă!

Rep: Sunt mulţi parteneri de viaţă care îşi doresc să îşi vadă soţiile stând acasă, nu să aibă propria cariera. Cum este cazul tău? Ce părere ai despre aceste mentalităţi?

A. S.: Nu cred că pe termen lung este un lucru benefic pentru noi ca oameni şi nici pentru relaţia în care suntem implicaţi. Eu sunt susţinută de Adrian, chestia este reciprocă, sunt mândră de proiectele lui, iar el vine cu diverse idei în ceea ce priveşte partea mea profesională.

Rep: Cum ai rezuma, în câteva cuvinte, povestea de iubire dintre tine şi Adi Sîna?

A. S.: Suntem oameni normali, un cuplu care evoluează în fiecare zi, copiii sunt rodul iubirii noastre, ne place să visăm, să construim şi să trăim lucruri frumoase. De aceea mă simt o femeie împlinită.

Rep: Erai pasionată de lumea sportivă şi mereu la curent cu evenimentele de gen înainte de a ajunge la pupitrul buletinului de ştiri sportive?

A. S.: În copilărie, eram fascinată de gimnastică, de patinajul artistic, de competiţiile de înot! Acum a trebuit să mă familiarizez cu lumea fotbalului. Sportul este un domeniu care mă atrage şi e preocuparea mea de fiecare zi.

Rep: Mulţi cred că e la îndemâna oricui să prezinţi ştiri şi că munca ta se rezumă la cele câteva minute în care apari pe micul ecran. Cum arată o zi de muncă din viaţa ta?

A. S.: Munca de redacţie începe la ora 13.00. Mă documentez alături de colegii mei asupra subiectelor din ziua respectivă. La 16.30 am primul promo, iar jurnalul începe la ora 19.00, după ce parcurg textul şi facem corecturile necesare.

Rep: Cât de des reuşeşti să mai ajungi pe plaiurile natale? Ce sentimente şi emoţii te încearcă atunci când mergi în locul în care ai copilărit?

A. S.: Din păcate nu ajung atât de des cât mi-aş dori, însă de locul natal mă leagă foarte multe amintiri, emoţii şi prietenii. Sunt mândră de orăşelul meu, Tecuci.

Rep: Pari împlinită. Ce-ţi mai doreşti în momentul de faţă?

A. S.: În primul rând, îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune sau mai puţin bune din viaţa noastră, mă rog pentru sănătatea copiilor şi pentru fericirea lor. Sunt un om împlinit şi sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit şi trăiesc!

sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2786 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.