VIDEO/ Gălăţeanul Florin Ristei a dat pe spate juriul X Factor
Foto: Sursa foto: xfactor.a1.ro

VIDEO/ Gălăţeanul Florin Ristei a dat pe spate juriul X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revelaţia începutului celui de-al treilea sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1, a fost, duminică seară, gălăţeanul Florin Ristei. Născut pe 29 august 1987, în oraşul nostru, Florin  a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti - Informatică aplicată în energetică, apoi Informatică managerială la Universitatea Româno-Americană, iar în prezent urmează un master în producţie multimedia şi audio-video, la Universitatea din Bucureşti. S-a lansat în lumea  muzicală încă din anul 2000, când a lansat, împreună cu formaţia Amici, melodia „Dana”. Din 2004 până în 2012 a fost solist al trupei Marfar, iar în toamna lui 2012, Florin a decis să pună capăt „relaţiei” cu Dana şi să lanseze primul single al noului său proiect „FreeStay – Ea a fost Dana”, piesă ce încheie orice legătură cu această fată. Nu întâmplător, data debutului acestui proiect nou a coincis cu aniversarea lui Florin Ristei (25 ani),  momentul marcând şi o altfel de "naştere", pe plan muzical. Acum, la 26 de ani, talentatul gălăţean a cucerit nu doar juriul – pe „necruţătorii” Dan Bittman, Delia şi mai ales Cheloo, ci şi publicul, care s-a ridicat în picioare ascultându-l cum a interpretat piesa „Grace Kelly”, a cântăreţului britanic Mika.   

Florin recunoaşte că l-au motivat să participe la concurs colegii şi prietenii şi ne-a mărturisit  că îşi doreşte, ca şi acum 13 ani, „ca oamenii să rămână cel puţin cu încă un refren în minte şi să-şi amintească de faptul că le-am bucurat, într-un fel sau altul, tinereţea. Vreau să le arăt că pot şi vreau să surprind din nou cu o apariţie muzicală. Îmi doresc enorm să reuşesc cu FreeStay”, ne-a declarat Florin Ristei.

Miza concursului  X Factor este, după cum se ştie, suma de 120.000 de euro. „În afară de bani, mă interesează să apar, să mă cunoască lumea şi să-mi asculte cu plăcere muzica. Am promis că dacă voi câştiga, voi face o gaşcă de 10 oameni, colegi de trupă şi prieteni, şi le voi plăti tuturor o vacanţă în Thailanda”, dezvăluie îndrăgitul solist. După prestaţia de duminică, a primit o sumedenie de mesaje: „M-a bucurat faptul că aproape toate au fost pozitive. Am fost apreciat pentru modul cum am cântat, pentru felul cum am performat, au fost şi câţiva care au spus că nu e locul meu acolo, însă vreau ca pasiunea şi dorinţa mea de a cânta să răzbată şi dincolo de ecrane. Acum urmează etapele filmate, eliminatorii, unde veţi vedea dacă mă calific pentru galele live, care vor începe pe 24 noiembrie”, ne-a mai declarat Florin Ristei, gălăţeanul talentat căruia îi vom ţine pumnii strânşi în continuare.

Citit 3879 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2013 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.