Vedete înşelate de partenerii lor

Vedete înşelate de partenerii lor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fie că au ales să închidă ochii şi să le mai acorde o şansă partenerilor de viaţă care le-au înşelat, fie că au hotărât să pună punct relaţiei în momentul în care au aflat adevărul, iată care sunt cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton ce s-au trezit cândva în ipostaza femeii înşelate.

De la Mădălina Ghenea şi până la Andreea Mantea sau Nicoleta Luciu, unele dintre cele mai frumoase femei din România au trecut prin ipostaza ingrată a femeii înşelate.

CRINA ABRUDAN s-a despărţit recent de Gabi Popescu, deşi plănuiau să se căsătorească în toamna acestui an. Se pare că despărţirea celor doi nu a avut loc pur şi simplu de comun acord, că s-ar fi săturat unul de celalalt, ci pentru că fotbalistul ar fi înşelat-o cu o altă femeie.

Totuşi, o altă ipoteză ar fi aceea că prezentatoarea nu se simţea pregătită să devină mamă, lucru peste care fotbalistul nu ar fi putut să treacă.

ANDREEA MANTEA - Deşi o ceruse deja de soţie şi nu ezita să îşi exprime public dragostea eternă faţă de ea cu orice ocazie, Ştefan Stan a călcat strâmb în relaţia cu Andreea Mantea. Acesta a petrecut o oră de intimitate într-un apartament din zona Unirii, Bucureşti, în compania unei tinere domnişoare pe nume Laura. Cu toate că a încercat atunci din răsputeri să treacă neobservat, artistul a fost surprins de paparazzi.

NICOLETA LUCIU - Au împreună patru copii frumoşi, dar se pare că asta nu l-a împiedicat pe Zsolt Csergo să o înşele pe Nicoleta Luciu cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen, cea care a lucrat cu Kim Kardashian şi a adus în România celebrele Kangoo Jumps. Cei doi au reuşit totuşi să treacă peste acest impas, Nicoleta găsind puterea necesară de a-l ierta pe Zsolt şi de a mai acorda o şansă iubirii lor.

ILINCA VANDICI - Într-un interviu acordat anul trecut revistei Tabu, Ilinca Vandici a recunoscut că motivul despărţirii de fotbalistul Ciprian Marica a fost că acesta a înşelat-o cu Bianca Drăguşanu. Ilinca l-a părăsit fiind dezamăgită şi pentru că acesta a minţit-o, nerecunoscând fapta.

MĂDĂLINA GHENEA - Se pare că relaţia dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler a ajuns în sfârşit la final. Asta după mai multe despărţiri şi împăcări, cauzate de faptul ca frumuşelul actor nu şi-a putut ţine în frâu dorinţa de a se distra alături de alte domnişoare în perioada relaţiei cu Mădălina.

Citit 1380 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 17:23

2 comentarii

 • postat de Dana
  Joi, 21 Noiembrie 2013 10:52
  5.13.170.***
  GOLANI ordinari, sa-si faca testul SIDA !!!!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de naly
  Luni, 18 Noiembrie 2013 09:39
  91.180.130.***
  tauri comunali care nu se mai satura ...mie greata de faptele lor,fraiere sut cele care iarta
  2
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.