Carmen Brumă nu se sperie de greţurile sarcinii

Carmen Brumă nu se sperie de greţurile sarcinii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carmen Brumă este însărcinată în patru luni şi mărturiseşte că simte că va avea un băieţel. Vedeta s-a confruntat cu o perioadă de greţuri şi de stări de rău în primele săptămâni de sarcină, însă a fost liniştită de medic, care a asigurat-o că tot ce s-a întâmplat a fost în limitele normale.

Carmen Brumă se pregăteşte să devină, peste cinci luni, pentru prima dată mămică. Vedeta de televiziune este însărcinată în patru luni şi simte că va avea un băieţel. Un Mircea Badea jr., mai exact.

În primele săptămâni de sarcină s-a confruntat cu greţuri şi o stare generală de rău. „Am încercat să mănânc forţat atât cât am putut. Teoretic, după patru luni şi jumătate greţurile dispar sau se răresc”, a mărturisit Carmen.

Vedeta de televiziune a fost asigurată însă de medic că totul s-a derulat în limite normale şi că nu are de ce să îşi facă griji. Tocmai din acest motiv, pentru că a aşteptat ca sarcina să fie sută la sută stabilă, Carmen nu a dorit să facă public marea veste decât săptămâna trecută. „Mi-a zis că greţurile în timpul sarcinii sunt benefice, dar să nu se ajungă la un fel de obişnuinţă. Nu sunt nici prima, nici ultima femeie care este însărcinată. O să încerc să nu o iau razna, să nu mă panichez”, a declarat Carmen.

Carmen Brumă este una dintre vedetele autohtone ce se bucură de o siluetă perfectă, rod al perioadelor îndelungate petrecute în sala de sport şi al unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Sarcina nu o va determina să renunţe la acest stil de viaţă. Ea va continua să facă sport şi în perioada sarcinii, de cinci ori pe săptămână, însă de o intensitate mai redusă. A primit acceptul medicilor în acest sens. Astfel se face că, mulţumită şi musculaturii bine tonifiate, sarcina nu este încă vizibilă în acest moment, însă va creşte cel mai probabil începând cu luna a cincea.

Vedeta simte că va avea un băieţel, însă acest lucru se poate afla sigur abia în săptămâna a 20-a de sarcină. Ea spune că şi-ar dori să nască pe cale naturală. În funcţie de ce îi va recomanda medicul, Carmen va şti dacă operaţia de cezariană este recomandată sau nu.

Citit 2087 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2013 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.