Iulia Vântur primeşte 10.000 de dolari ca să joace într-un film indian

Iulia Vântur primeşte 10.000 de dolari ca să joace într-un film indian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iulia Vântur, cea căreia indienii îi spun „Lulia”, va apărea în filmul indian „O Teri”, dansând alături de actori celebri, şi mărturiseşte că producătorii au ales-o după ce au remarcat-o în emisiunea „Dansez pentru tine” din România. Aceştia ar fi vrut o „străină”, un personaj exotic pentru ei. Pentru cele câteva minute în care dansează, românca va primi, se pare, 10.000 de dolari.

Cum a ajuns Iulia Vântur să joace într-un film indian? Simplu. Nu prin intervenţiile presupusului său iubit, Salman Khan, aşa cum mulţi ar crede, ci pe… merit.

Mai exact, producătorii au remarcat-o la „Dansez pentru tine”, emisiunea din Romania. Cel puţin aşa susţine Iulia Vântur, care povesteşte despre cum a trecut castingul: “Producătorii au organizat un casting pentru songul “Ummbakkum” din filmul “O Teri” de care am aflat ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect. S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea “Dansez pentru tine” şi astfel a venit propunerea, pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în songuri la Bollywood”.

Iulia Vântur a învăţat mişcările de dans de la Remo D’Souza, un coregraf renumit în India, şi a îmbrăcat ţinute cu tentă western-indiană, create de Ashley Rebello şi Alvira Agnihotri.

Pe lângă ocazia de a fi remarcată la Bollywood, Iulia, căreia indienii îi spun, din pricina accentului, „Lulia”, va fi şi remunerată. Ea va primi, conform Libertatea, 10.000 de dolari.

„În momentul în care am ajuns pe platoul de filmare i-am rugat să îmi dea nişte sfaturi şi toţi mi-au spus ”simte-te bine”, aşa că asta am făcut. Am zis: de ce nu? Mi-am dat seama că este un film foarte bun, văzusem şi piesa, şi mi-a plăcut” a declarat Iulia la Pro TV.

Filmările au avut loc timp de două zile, iar rezultatul final va putea fi urmărit de public în această primăvară.

Citit 1207 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.