Radu Beligan, într-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan, într-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalităţi din lume din domeniul divertismentului, alături de actorul român în clasament regăsindu-se numeroase celebrităţi de toate vârstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider.

Ce îl face puternic pe Radu Beligan? "Acest actor român, în vârstă de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor în activitate de către Guinness World Records. El joacă în prezent rolul principal în spectacolul 'Egoistul/ Number One', de Jean Anouilh", se spune în materialul publicat pe Business Insider.

Celebrităţile şi copiii lor au o influenţă majoră în toate domeniile vieţii - divertisment, afaceri, politică, tehnologie şi modă -, se mai spune în materialul de pe Business Insider. În acelaşi articol se precizează că în clasament apar actori, regizori, producători, directori de studiouri şi oameni reprezentativi pentru industria de divertisment, care cu siguranţă vor stârni interesul tuturor în anul 2014.

Printre cele mai longevive personalităţi aflate în top se numără: actriţa Helen Mirren (68 de ani), actorul Michael Douglas (69 de ani), actorul Robert De Niro (70 de ani), regizorul şi producătorul Martin Scorsese (71 de ani), mogulul media Ted Turner (75 de ani), regizorul Ridley Scott (76 de ani), actorul Robert Redford (77 de ani), regizorul Woody Allen (78 de ani), actriţa Judi Dench (79 de ani), actorul, regizorul şi producătorul Clint Eastwood (83 de ani), actorul Sidney Poitier (86 de ani), actorul Christopher Lee (91 de ani), actriţa Betty White (92 de ani), actorul Mickey Rooney (93 de ani), actriţa Zsa Zsa Gabor (96 de ani) şi actorul Kirk Douglas (97 de ani).

Citit 914 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2014 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.