Oferta cluburilor gălăţene de Valentine`s Day

 Oferta cluburilor gălăţene de Valentine`s Day
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 * Săruturi câştigătoare, petreceri cu măşti, vouchere pentru Valentini, concert live cu Over


Astă-seară, cluburile, pub-urile şi restaurantele din Galaţi se întrec în oferte, una mai tentantă decât alta, pentru perechile de îndrăgostiţi, dar şi pentru cei care îşi caută jumătatea.

Divino Glam Club le oferă gălăţenilor posibilitatea de a găsi ruta cea mai scurtă către Paris. Cei ce vor fi prezenţi la întâlnirea cu Partydul KissFM – Olix, Dan Finţescu şi Marian Boba, trebuie doar să îşi sărute iubita la panoul foto „Kiss your girl and go to Paris”. Pozele vor fi postate pe pagina de facebook a clubului, în perioada 15-20 februarie, iar sărutul cu cele mai multe like-uri câştigă o excursie la Paris pentru două persoane.

Restaurantul Vega îşi aşteaptă oaspeţii, de la ora 20,00, cu preparate afrodisiace şi muzică în surdină. DJ Cristi Def este responsabil cu atmosfera. Pe Facebook, Vega Evenimente a dat startul unui concurs de declaraţii de dragoste, având ca premiu o noapte în camera matrimonială a Hotelului Vega.

Lampioanele dragostei

„Be My Valentine!” – astfel şi-au intitulat cei de la First Club (la parterul complexului Danube Stars), petrecerea cu măşti organizată de Ziua îndrăgostiţilor, de la ora 20,00. Puteţi veni, cu perechea, mascat(ă), iar pentru cei care nu se pot hotărî ce mască să poarte, un pictor de măşti cinematografice îşi oferă serviciile, după un catalog cu peste o mie de modele. Trupa de dansatori Corazon Latino va înfierbânta atmosfera, iar Andrei Bordeianu va susţine un moment de stand-up comedy.

Sub genericul Happy Valentine’s Day, restuarantul Perla Dunării vă invită, începând cu ora 20,00, la o seară cu muzică şi dans, amfitrioni fiind membrii formaţiei Royal.

La Doors Bistro, de la 20,30, Florin Chiriac – Hippie, le va ţine companie invitaţilor. Atmosfera va fi una plină de iubire, cu multe surprize şi voie bună. Se vor aprinde lampioane şi va fi aleasă câştigătoarea serii.

Atmosferă pop-rock, voie bună şi Best Hits Live promite trupa Over Band celor care aleg să-şi petreacă seara la Andromeda Caffe, începând cu ora 21,00.

La aceeaşi oră, se dă startul la Valentine’s Party, în salonul Camino, cu DJ Samy la butoane. Vor fi surprize, concursuri şi premii. Şi unde mai punem că intrarea e liberă…

Premii pentru îndrăzneţi

De la ora 22,00, la Infintiy, puteţi avea parte de o petrecere inedită, cu surprize, atât pentru îndrăgostiţi, cât şi pentru cei singuri. Vor fi concursuri cu premii pentru cei îndrăzneţi (cine romantice, abonamente la fitness, spa, vouchere la saloane de înfrumuseţare, şedinţe foto gratuite, certificate de căsătorie valabile o zi şi momente artistice şi de iluzionism cu Profu' & Sprizzy w. Mike Bluff, Andreea Marin (Medeea) şi Victor Holban. De muzică se ocupă DJ Foicash & Mihai Bejan.

Şi tot la 22,00, la Cheers Pub, începe o altă distracţie: Rock My Valentines, adică Rock, Punk, Funk, Alternative and stuff. La Scena, de la aceeaşi oră, ai sau nu ai pereche, fie că-ţi sărbătoreşti iubirea sau doar o cauţi, eşti invitat la petrecere.

Iar de la ora 23,00, Ziua îndrăgostiţilor se încheie la Club S cu o mega petrecere cu multe premii pentru cuplurile îndrăgostite, muzică oferită de DJ Săbiutză şi DJ Ciprian Albu. Primele 50 de perechi au intrarea gratuită.

 

Citit 2907 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.