Un gălăţean voia să-şi întreţină amanta cu banii de la „Românii au Talent”
Foto: Foto: Pro Tv

Un gălăţean voia să-şi întreţină amanta cu banii de la „Românii au Talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu părul vopsit strident şi cercel într-o ureche, Vasilică Mohorea, un pensionar în vârstă 60 de ani din Galaţi a reuşit vineri seara să ofere un moment la limita dintre picant şi penibil, la „Românii au Talent”. Pozând în Don Juan şi lăudându-se că are vârsta sexuală a unui bărbat de 45 de ani, Vasilică i-a făcut avansuri insistente unei tinere concurente, mărturisindu-i că a avut de-a face, la viaţa lui, cu o sută de femei, în afară de soţia cu care este căsătorit de 37 de ani. Şi ca să nu uite cu cine a fost, le păstrează numele cifrate, într-un catastif. Ajuns în faţa juriului, şi întrebat de Mihai Petre ce-ar face dacă ar câştiga cei 120.000 de euro, premiul emisiunii, gălăţeanul a replicat „Mi-aş întreţine amanta”. Din păcate, deşi promisese „momente vesele”, a eşuat, Mihai Petre catalogându-i momentul ca fiind „o porcărie, jalnic, groaznic”. Nici Claudiu Stan n-a avut mai mult succes, deşi s-a străduit să imite un măgar care rage şi o drujbă. X-urile pe care le-a primit l-au făcut să-l întrebe pe Mihai Petre dacă are vreun tic nervos din naştere, de tot apasă pe buton.

Spectacol adevărat

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi s-au filmat şi momente remarcabile la „Românii au Talent”, răsplătite cu trei de „Da”, şi şansa de a merge în etapa următoare. Momentul de acrobaţie al „Trial Bike Show” a fost plin de adrenalină, mai ales când unul dintre biciclişti a sărit, sprijinit pe o singură roată, peste un ditamai obstacol uman – sunetistul Marin, cel mai solid membru al echipei Pro Tv. Uimitoare a fost şi micuţa mentalistă Ariana, în vârstă de opt ani, care şi-a dovedit puterile telepatice atât în numărul realizat împreună cu Emilian, cât şi singură, ghicind pe loc la ce se gândeşte Andra: la băieţelul ei. Uimitori au fost şi atleţii Rob şi Conny (Robert şi Constanţa Simion), care, la 45 şi, respectiv, 46 de ani, au oferit un spectaculos număr de echilibru, acrobaţie la sol (hand to hand).  

Citit 3969 ori Ultima modificare Duminică, 30 Martie 2014 12:03

2 comentarii

 • postat de Anca
  Sâmbătă, 29 Martie 2014 17:37
  5.13.160.***
  Interesanta stire, demna de aparut in ziarul local! Se intampla multe lucruri frumoase in oras, avem cu ce ne mandri dar preferam sa ne ascundem in spatele usilor...Nu stiu de ce am senzatia ca cineva sta in spatele ziaristilor din Galati impunandu-le ce sa publice si ce nu!
  3
  11
  Raportează
 • postat de jiji
  Sâmbătă, 29 Martie 2014 16:18
  92.80.170.***
  Unde si-a gasit boul sa caute bani pentru amanta...
  Du-te fraiere in primaria galati si o sa-ti permiti trei amante de-o data pe banii contribuabililor!
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.