Paula Seling şi Ovi au şanse să câştige Eurovisionul

Paula Seling şi Ovi au şanse să câştige Eurovisionul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Febra Eurovision a început oficial. Paula Seling şi Ovi au plecat deja la Copenhaga pentru a face ultimele pregătiri pentru semifinala ce va avea loc săptămâna viitoare, joi seară.

Artiştii români au avut ocazia să testeze până acum reacţiile publicului european şi să constate că mai toată lumea ştie piesa României, inclusiv versurile.

În plus, Ovi spune că de această dată sunt mari şanse să câştigăm trofeul, drept urmare nici nu se mai gândeşte să parieze pentru România, ţinând cont că mulţi au făcut acest lucru, iar banii puşi în concurs se vor împărţi tuturor.

"Am pariat atunci (n.r. - în 2010) vreo 300 de euro şi am câştigat peste 2.000. Nu sunt un parior profesionist, dar am crezut în şansa noastră, iar cota de câştig a fost mare. În acest an, avem o cotă mică, fiind favoriţi la câştigarea trofeului", a declarat Ovi.

Paula Seling ştie cât de important este ca vocea ei să nu aibă de suferit la Eurovision, mai ales că în Danemarca aerul este mai rece şi mai umed decât la noi. Tocmai de aceea, artista s-a antrenat intens în ultimele săptămâni, alături de terapeutul vocal Gabriela Duţescu. A cântat mai tot timpul, indiferent că se afla la sală sau în parc, astfel că vocea i-a fost tot timpul încălzită.

"Mi-am depăşit limitele în această perioadă şi am făcut teste cu vocea mea. Adică, am cântat când eram pe punctul de a răci, am cântat în timp ce alergam pe bandă, am cântat în timp ce alergam în parc sau la sală. Mi-am antrenat glasul foarte bine. De asemenea, am făcut repetiţii în fiecare zi, câte două ore cu Ovi, şi câte două ore cu doctoriţa", a povestit Paula Seling.

Înainte de plecarea la Copenhaga a fost lansat şi videoclipul oficial al piesei "Miracle", cu care cei doi artişti participă anul acesta la Eurovision. Clipul, regizat de Alex Ceauşu, a fost filmat într-o cameră degradată, cu pereţi scorojiţi, unde pătrunde ploaia, iar apa face ca totul să renască. Apare verdeaţa, apar florile, totul ca un miracol al renaşterii naturii.

"Filmările au fost destul de solicitante, aproape 24 de ore într-o casă neîncălzită şi prin care bătea vântul, unde mai apoi ne-a plouat artificial şi ne-a suflat taifunul… E bine că nu am răcit, deşi am suferit de frig, cântând în ploaie şi bătuţi de vânt. În final, videoclipul a ieşit… miraculos. Sperăm să vă placă", a declarat Paula Seling.

sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1877 ori Ultima modificare Duminică, 04 Mai 2014 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.