Alternosfera într-un nou concert incendiar la Galaţi

Alternosfera într-un nou concert incendiar la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia Alternosfera din Republica Moldova vine din nou în Galaţi, vineri, începând cu ora 22,00, în Club S, pentru un concert de zile mari, aşa cum ne-a obişnuit. În luna februarie a acestui an, moldovenii au câştigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band în 2013, în urma unui concurs organizat de metalhead.ro, cel mai cunoscut site de rock din România. Publicul a fost cel care a decis ca Alternosfera să câştige şi, astfel, membrii acestia au decis să organizeze o serie de concerte pentru fanii din România. "Le mulţumim celor care au votat Alternosfera la categoria Best Romanian Alternatv Rock, în pofida mai multor voci care reproşau că Alternosfera nu e o trupă din România. Da, suntem şi vom rămâne o formaţie din Republica Moldova, care cântă şi va continua să cânte în limba română. Muzica şi în particular muzica Alternosferei nu are cetăţenie sau naţionalitate. Lăsăm la latitudinea fiecăruia să decidă dacă votează în viitor cetăţenia sau limba în care se cântă”, a spus Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

Conform informaţiilor furnizate de Bianca Boitan-Rusu, purtătorul de cuvânt al trupei, în luna martie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul „Epizodia”, o continuare a albumului „Virgula”, apărut cu câteva luni înainte. În cadrul turneelor de promovare ale celor două albume, nu mai puţin de 50.000 de spectatori din România şi Republica Moldova au participat la concerte.

Fanii gălăţeni ai formaţiei Alternosfera vor putea din nou să asculte live melodiile devenite hituri - „Ploile nu vin”, „Două Eve”, „Wamintirile”, „Flori de mai” sau „Oraşul 511”.

Accesul în club se va face începând cu ora 20,30. Preţul biletului, care poate fi cumpărat în seara concertului, este de 25 lei.

Vezi aici unde mai poţi merge în weekend: Noaptea Muzeelor - surprize la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

 

 

Citit 1263 ori Ultima modificare Joi, 15 Mai 2014 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.