Tania Budi/ Cum să ai o siluetă frumoasă fără să faci sport

Tania Budi/ Cum să ai o siluetă frumoasă fără să faci sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reporter: Eşti des complimentată pentru modul în care arăţi. Cât este moştenire genetică şi cât întreţinere zilnică?

Tania Budi: Cel mai des mi se spune că arăt mai bine decât acum 20 de ani. Ceea ce se vede la suprafaţă are întotdeauna şi imaginea „conţinutului”. Iar „conţinutul” a evoluat. Aportul genetic e un „dat” al fiecăruia dintre noi, dar „finisarea” stă foarte mult în alegerea noastră. Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce gândim, ceea ce iubim. Iar astea nu sunt doar vorbe, să „dea bine” în interviu. Grija pentru minte şi suflet dă substanţă atitudinii, iar atitudinea e motorul frumuseţii.

Rep: Cu toate acestea, te sperie înaintarea în vârstă? Ai momente de anxietate?

T.B.: Nu prea mă sperie, pentru că nu mă gândesc foarte mult la asta. Temerile nu aduc energie constructivă în nimic şi e bine să evităm să le gândim. Până acum nu am avut stări de anxietate din cauza asta. Odată cu înaintarea în vârstă, mentalitatea ar trebui să se adapteze timpului şi să găsească mereu frumuseţea momentului, chiar şi fără prospeţimea cifrei din buletin.

Rep: Ai zile în care nu îţi place cum arăţi şi preferi să nu ieşi din casă?

T.B.: Eu consider că nu arăt bine atunci când starea mea interioară e pe avarie. Doar când energia e pe minus prefer să nu ies din casă sau să iau magneziu. În rest, nu am alte motive să mă izolez. Nu pun în calcul aici zilele în care simt nevoia să stau acasă să citesc sau să mă uit la filme.

Rep: Sunt mulţi care cred că aspectul tău fizic este datorat unei serii generoase de operaţii estetice. Câte intervenţii ai la activ?

T.B.: Nu am nicio operaţie estetică. Zero. Asta nu înseamnă că nu am grijă de mine, însă departe de a face o obsesie din asta.

Rep: Ce tratamente urmezi acum pentru a-ţi întreţine tenul?

T.B.: De tenul meu are grijă doctorul Morad. Toate tratamentele pe care mi le aplică sunt neinvazive şi îmi redau curăţenia şi prospeţimea tenului. Un aport considerabil însă la faptul că oboseala datorată businessului meu nu prea se vede, ţine şi de un aparat minune, care se numeşte Iyashi Dome şi dispune de o tehnologie cu infraroşii, care pur şi simplu îmi dă săptămânal vârsta metabolică înapoi. Aportul acestui aparat e considerabil, îţi zic sincer!

Rep: Dar trupul?

T.B.: Eu cu sportul nu prea m-am înţeles în ultimii mulţi ani. Înafară de plimbarea cu ghetele Kangoo Jumps şi cu căţelul în parc, nu făceam nimic. Dar şi aici s-a inventat ceva pe gustul meu şi văd că dă şi rezultate. Se numeşte Fitxpress.

Rep: Frumuseţea reiese de multe ori din modul în care reuşeşti să te împaci cu tine însăţi. Cum reuşeşti să menţii acest echilibru?

T.B.: E un echilibru greu de ţinut. Sunt în grafic, nsă. E un echilibru cu care am avut  probleme în trecut, dar am învăţat şi încă învăţ să găsesc mulţumirea în tot ceea ce mi se întâmplă. Nu e uşor, dar e un lucru care îţi schimbă aura. Aşa simt, nu am consultat un clarvăzător.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1745 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.