Metodă INGENIOASĂ prin care un gălăţean şi-a rezervat LOCUL DE PARCARE

Metodă INGENIOASĂ prin care un gălăţean şi-a rezervat LOCUL DE PARCARE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este bine cunoscut faptul că locurile de parcare sunt o problemă cu care se confruntă aproape fiecare şofer din oraş. Cu toate că Primăria a promis că în viitor va încerca să rezolve problema şi să amenajeze parcări pentru cât mai multe maşini în cât mai multe cartiere din Galaţi, până atunci mai e cale lungă. Astfel, şoferilor nu le rămâne decât să îşi ocupe un loc de parcare cum pot.
În această situaţie, putem afirma cu toată certitudinea că gălăţenii noştri încearcă să fie cât mai inventivi, atunci când vine vorba de locul în care îşi parchează maşina. Şoferii încearcă să îşi rezerve locul pe care consideră că li se cuvine prin fel şi fel de moduri destul de ingenioase – fie că aşază navete în respectivul spaţiu sau că scriu pe asfalt că locul deja e luat, aceştia ţin cu dinţii de spaţiul de câţiva metri destinat parcării maşinii personale. Un gălăţean din Micro 18 a mai găsit o metodă pentru care merită puncte pentru creativitate. Din câte se poate observa în fotografie, acesta a strâns câteva sticle mari din plastic pe care le-a umplut cu apă pentru a le conferi greutate, apoi le-a aşezat în faţa scării, pentru a le arăta vecinilor şi nu numai că locul a fost deja rezervat pentru cineva. Ba mai mult decât atât, pentru un plus de seriozitate, gălăţeanul nostru a adăugat şi bandă roşie care interzice cu desăvârşire accesul în zona protejată cu atâta simţ de răspundere.

Citeşte şi:

Atenţie, şoferi! RESTRICȚII de trafic pe Faleza Superioară

Citit 3850 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 17:39

9 comentarii

 • postat de magda
  Marți, 24 Iunie 2014 22:10
  89.136.184.***
  Nu era pentru parcare! Se lucra la etaj sus boilor!
  1
  18
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 24 Iunie 2014 18:50
  5.13.224.***
  ziaristi retardati!
  1
  15
  Raportează
 • postat de Ana
  Marți, 24 Iunie 2014 08:55
  81.12.150.***
  Era locul semnalizat., deoarece se lucra la etajele superioare (se zidea balconul,se efectua termoizolatia unui apartament, sau se monta termopan).
  0
  17
  Raportează
 • postat de ion
  Luni, 23 Iunie 2014 13:46
  5.13.147.***
  Ziaristii astia sunt obsedati de problema locurilor de parcare in loc sa vada ca acolo era o zona de protectie a trecatorilor de lucrarile de deasupra.

  Daca primarul ar face bine sa faca o parcare supraetajata in curtea spitalului in spatele staiei de autobuz, intre actuala parcare si blocurile S3, B1 s-ar rezolva toata problema cu parcarile in jurul sputalului.
  Daca s-ar mai face inca una intre ING si telefoane s-ar rezolva si problema in zona bancilor/tribunal.

  Numai ca dl primar trebuie sa faca profesionist proiectele de urbanism al zonelor aglomerate si sa investeasca.
  1
  26
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Luni, 23 Iunie 2014 10:10
  5.13.220.***
  Chiar e o problema locul de parcare si chiar merita o dezbatere serioasa. Toate orasele superioare economic Galatiului au instituit locurile de parcare contra taxa o data cu desfiintarea garajelor,numai aici lucrurile stagneaza. E cazul ca cei care si-au transformat garajele in bucatarii de vara si isi lasa harburile abandonate in parcari in detrimentul vecinilor nevoiti sa parcheze la distante mari de domiciliu sa simta si la buzunar aceasta metoda de a sfida vecinii.A fost vreodata cineva curios sa inventarieze numarul harburilor ruginite abandonate pe domeniul public?Si asa nr locurilor de parcare s-a micsorat din cauza ca ordinul de desfiintare a ghenelor de la parterul blocurilor turn a dus la plasarea tomberoanelor in parcari din cauza ca nu pot fi amplasate in zonele din spatele blocurilor din cauza existentei garajelor! Cazul e vizibil(si mirositor) mai ales in cartierele Mazepa 1 si 2. Si daca cineva spune ca orasul are aspect de curatenie,il invit in zilele de sarbatoare cand nu se ridica gunoiul pe strazile din cartiere pentru a simti aroma Noului Galati.
  12
  10
  Raportează
 • postat de cucu
  Luni, 23 Iunie 2014 09:39
  5.13.154.***
  pai si ieste corect si cinstit ca unii sa isi rezerve si sa ocupe locuri de parcare dupa bunul plac???????????platesc taxe la primarie pentru locul ocupat?autoritatile sa se sesizeze,pentru ca unii soferi se cred in jungla....ieste normal sa iti asfaltezi locul de parcare daca locul nu ieste al tau????????????? un exemlu il gasiti in spate la banca piraeu bank zona ireg
  12
  6
  Raportează
 • postat de galatean
  Luni, 23 Iunie 2014 09:37
  5.13.160.***
  Ce scrieti voi despre mai nimic , un fleac.

  Daca te duci in spate la DSP, cum faci din Brailei la semafor, spre piata, la nici 40 de metri, in fata la firma ...cucu, sunt
  TARUSI DE METAL CU LANTURI,

  acolo unde pe straduta circula de la Potcoava microbuzele spre piata centrala
  La asta sticlele daca le agresezi din greseala nu iti face praf scutul, dar pe Traian, acolo ramai...in lanturi.

  ALOOOOOO politia mai este lege in tara asta?? vorbesc de cea LOCALA acolo unde stati voi uneori sa prindeti pe unul care vine pe sens interzis de la Piata la Potcoava, si nu vedeti esentialul, plantarea de obstacole pe carosabil

  Si sunt de ani de zile, ghici ai cui sunt
  ASTA da stire...........??
  0
  25
  Raportează
 • postat de Confuzie scuzabila
  Luni, 23 Iunie 2014 09:36
  91.216.52.***
  Asa este, am trecut si eu pe-acolo si chiar ma gândeam ce metoda ingenioasa sa nu lasi lumea sa dea cu umarul in tencuiala proaspata. Dar sa confunzi asta cu o rezervare de parcare! Mai ales ca erau doua locuri rezervate ca lungime si doar jumatate ca latime!... Deh, sa nu fim rai, poate autoarea n-are nici permis...
  1
  40
  Raportează
 • postat de Popescu
  Luni, 23 Iunie 2014 09:26
  5.13.238.***
  Nu era rezervarea locului de parcare! Se executa izolarea exterioara a unui apartament.
  1
  46
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.