De ce VICII încearcă din răsputeri să scape Andreea Raicu şi alte VEDETE

De ce VICII încearcă din răsputeri să scape Andreea Raicu şi alte VEDETE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la Andreea Raicu, Ilinca Vandici sau Oana Sârbu şi până la Andreea Runceanu (Amadeus), Gabriela Cristea ori Ileana Badiu, iată care sunt obiceiurile proaste pe care le au vedetele şi de care încearcă să scape.

„Nu cred că este un obicei, cred că este un lucru pe care îl facem cu toţii, şi anume: ne lăsăm duşi de valurile foarte rapide ale vieţii în care trăim. Şi atunci, ne depărtăm foarte mult de noi şi facem lucrurile automat, în funcţie de societate şi de lucrurile pe care noi le credem că sunt importante. Nu ştim întotdeauna să spunem ’nu!’, să spunem ’stop!’. Dar mă bucur foarte tare că am învăţat să fac asta. E adevărat că uneori mi se întâmplă să nu fac aşa, dar mă bucur foarte tare că am învăţat să-mi dau seama când se întâmplă, şi să spun ’stop!’ şi să mă întorc în spaţiul meu, să o iau în ritmul meu şi nu în ritmul vieţii asteia nebune”, mărturiseşte Andreea Raicu.

Vedetele nu sunt perfecte! Fie că este vorba despre vicii cunoscute precum fumatul, obiceiuri proaste cum ar fi cel de a întârzia mereu la întâlniri sau trăsături de caracter pe care şi-ar dori să le schimbe, iată ce le nemulţumeşte pe vedetele autohtone la ele însele.

Ileana Badiu

„Îmi asum lucrurile pe care le fac. Sunt un om care fumează, dar am redus foarte tare numărul ţigărilor. Nu mi-am impus să mă las de fumat, deoarece cred că orice fel de extremă e exagerată, şi cred că atâta vreme cât mi-am schimbat alimentaţia, şi deocamdată îmi asum şi îmi place să fumez, încă fac lucrul asta. Nu beau în mod excesiv cafea, nu beau băuturi acidulate. Beau însă alcool, ocazional. Repet, cam asta sunt, din punct de vedere al viciilor, sau din categoria celor unanim acceptate ca fiind vicii. Mie însă nu mi se par, câtă vreme sunt într-un echilibru, nu exagerezi nici cu băutul, nici cu fumatul, nu exagerezi cu nimic. Lucruri pe care când eram mai tânără le făceam, e adevărat!”, a declarat vedeta.

Oana Sârbu

„Lucrez la nişte trăsături de caracter. Dar nu ştiu, nu le-aş considera vicii. Sunt chestiuni care nu mi-au adus numai bucurii. Şi acolo mai lucrez un pic. De acum înainte, că nu-i timpul pierdut! Nu am vicii, sunt un om echilibrat, mănânc sănătos, nu fumez, nu beau. Îmi place viaţa frumoasă, îmi place să mă simt bine, îmi place să trăiesc frumos şi echilibrat. Şi după legile morale, şi după credinţa din familie, să nu depăşesc aşa numite norme, anumite rigori”, spune Oana Sârbu.

Ilinca Vandici

„Nu ştiu dacă e viciu, dar, în ultima vreme, am sesizat, aşa, în jurul meu, că nu e bine să fii tocmai sincer, drept urmare, dacă sinceritatea a devenit un defect în ziua de azi, iată că am şi eu acest defect, şi atunci, acest lucru aş vrea să-l schimb la mine, să încerc să trec prin filtrul gândirii proprii fiecare informaţie pe care o dau presei, fiecare informaţie care ajunge la oamenii care mă plac, mă iubesc, mă apreciază sau mă urmăresc, şi să fiu extrem de diplomată, dacă vrei, dar să ştiu să ţin anumite lucruri doar pentru mine”, dezvăluie ea.

Anca Serea

„Da, probabil să nu mai fiu atât de ambiţioasă. Nu ştiu, nu m-am gândit, sunt destul de critică. Nu ştiu, sunt destule chestii. Nu fizic! Dar, sunt multe chestii. Acum, spre exemplu, am încercat, încerc de câţiva ani, să nu mai întârzii. Punctualitatea poate că nu este punctul meu forte…”, ne-a declarat Anca Serea.

Andreea Runceanu (Amadeus)

„Da, întârzii întotdeauna, sau aproape întotdeauna, întârzii zece minute – un sfert de oră. Nu întârzii mai mult. Dar mă deranjează foarte tare că nu ajung la timp. Mă străduiesc, chiar nu-mi doresc şi nu-mi place chestia asta. Dar, nu ştiu, aşa-mi iese, deocamdată!”, ne-a spus artista.

Gabriela Cristea

„Viciu… Stau şi mă gândesc că nu! M-am lăsat de fumat, şi cred că este una din cele mai mari realizări ale mele. Eu nu dau sfaturi, dar, ştii cum e, aş putea să recomand ideea asta: lăsaţi-vă de fumat! Chiar am senzaţia că n-am fumat niciodată în viaţa mea, sau cum am putut să fumez, dacă am fumat. Şi, în rest, alt viciu nu am!”, a mărturisit Gabi Cristea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4098 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iulie 2014 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.