UNDE şi CUM te poţi DISTRA în acest WEEKEND, dar şi în zilele următoare

UNDE şi CUM te poţi DISTRA în acest WEEKEND, dar şi în zilele următoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În fiecare miercuri/Seri de folk în Parcul Eminescu

În fiecare zi de miercuri, începând cu ora 18,00, în Parcul „Mihai Eminescu”, la Biblioteca Estivală, au loc sesiuni de folk autentice studenţeşti. Mai mulţi tineri talentaţi vor oferi celor prezenţi o serie de piese mai noi şi mai vechi din repertoriul naţional şi internaţional. De asemenea, sunt invitaţi să cânte toţi cei care dispun de o chitară, de talent şi de curajul necesar.

În Biblioteca Estivală/Cafeneaua Culturală, în fiecare joi

Biblioteca Judeţeană „V.A.Urechia” a dat startul la Clubul de vacanţă – Cafeneaua Culturală, un eveniment inedit dedicat tuturor segmentelor de vârstă. În fiecare zi de joi, începând cu ora 12,00, în Biblioteca Estivală din Parcul „Eminescu” sunt aşteptaţi toţi cei care vor să petreacă o după-amiază într-o atmosferă prietenească şi relaxantă. Proiectul se va desfăşura până în data de 4 septembrie, iar organizatorii promit că participanţii vor cunoaşte oameni noi, vor afla lucruri interesante cu privire la o gamă largă de subiecte şi, nu în ultimul rând, se vor distra pe cinste.

Sâmbătă/Summer Vibes cu DJ Seva

În noaptea de sâmbătă, 2 august, după ora 22,00, Summer Time Pub va vibra pe ritmurile originale ale lui DJ Seva, la petrecerea Summer Vibes. Organizatorii le promit gălăţenilor că vor avea parte de o seară plină de bună dispoziţie şi muzică bună. Bineînţeles, surprizele pentru cei care ştiu să se distreze nu vor întârzia să apară.

Prison Date, în Club Planet

Clubul Planet promite sâmbătă, începând cu ora 22,00, o altfel de seară -„Prison Date”, o petrecere care presupune numerotarea fetelor şi băieţilor iar apoi, în funcţie de numerele strigate la microfon, aceştia trebuie să se prezinte la bar unde vor fi încătuşaţi şi vor avea parte de băuturi gratuite. Acesta este doar primul pas care anunţă o seară incendiară.

Petreceri în Divino

Vineri, 1 august,, de la ora 23:00, gălăţenii sunt aşteptaţi, în Divino, la o petrecere specială „Vintage Night”. Fetele au intrarea liberă iar băieţii plătesc 20 de lei. A doua seară, sâmbătă, 2 august, tot de la ora 23:00, începe petrecerea în alb „White Sensation”. Invitaţi speciali vor fi DJ Yanis şi MC Ony. Preţul de intrare pentru fete este 10 lei, iar pentru băieţi 20 de lei.

Citit 1296 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 11:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.