Unde şi cum TE POŢI DISTRA în următoarele zile

Unde şi cum TE POŢI DISTRA în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri/DJ Corhana party în Club Planet

Clubul Planet ne invită vineri, începând cu ora 22,00, la o petrecere susţinută de DJ Dan Corhana, un invitat special pentru iubitorii acestui gen de muzică. Dan Corhana s-a născut în Galaţi şi, odată cu studiile urmate în Olanda, s-a înfiripat şi pasiunea sa pentru muzica electronică. Revenirea lui în ţară, în 2014, îl aduce alături de Soundopamine.

Petrecere cu show-uri de animaţie/White Sensation în Divino

Noaptea de vineri spre sâmbătă se anunţă a fi una incendiară. Divino Glam Club organizează, începând cu ora 23,00, petrecerea White Sensation. Petrecăreţii vor avea parte de show-uri de animaţie inedite, iar muzica bună va fi asigurată de MC Lala. Ţinuta în alb e recomandată. Fetele au intrare liberă.

 

Sâmbătă/Anonymous Party, în Infinity

În acest sfârşit de săptămână, Clubul Infinity invită gălăţenii la o nouă petrecere. Anonymous Party va avea loc sâmbătă, 16 august, începând cu ora 23,00. Organizatorii promit că participanţii vor avea parte de numeroase surprize. Intrarea este liberă.

 

Sâmbătă/Petrecere estivală, în Union Jack

În Union Jack se va da tonul la distracţie în acest weekend – sâmbătă, începând  cu ora 23,00, va avea loc Summer Party. Organizatorii promit că cei prezenţi vor dansa pe cele mai noi hituri ale verii, iar cea mai veselă gaşcă va fi premiată cu shot-uri. DJ Gabriel se va asigura că muzica bună nu va lipsi în noaptea de sâmbătă. Intrarea este liberă.

 

Muzică şi voie bună/Jam-ul de sâmbătă, în Cheers Pub

Deja devenit tradiţie printre gălăţenii care vor să îşi petreacă weekendul într-o atmosferă dominată de muzica bună, şi în această săptămână, Cheers Pub organizează Jam-ul de sâmbătă, începând cu ora 21,00. Reprezentanţii clubului anunţă că vor fi mai mulţi invitaţi surpriză care vor oferi cântece pentru toate gusturile, atât din repertoriul naţional, cât şi internaţional.

 

Forever Funky, în Divino

Aşa cum ne-a obişnuit, Divino Glam Club organizează în fiecare vineri petreceri tematice. Astăzi, începând cu ora 22,00, la evenimentul „Forever Funky”, alături de MC Lala, gălăţenii vor putea dansa pe cele mai cunoscute melodii de R&B, hip hop, dance şi retro. Fetele au intrarea liberă.

 

CITEŞTE ŞI: Sâmbătă în Grădina Publică/ Acţiune caritabilă organizată de Grădiniţa "Iulica"

 

 

Citit 1450 ori Ultima modificare Joi, 14 August 2014 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.