Voce de cristal pe scena "Next Star"/ Gălăţeanca Andreea Mihai a ridicat publicul şi juriul în picioare (VIDEO)

Voce de cristal pe scena "Next Star"/ Gălăţeanca Andreea Mihai a ridicat publicul şi juriul în picioare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Voce de cristal”, „curcubeu de culori în voce”, sunt doar câteva dintre aprecierile pe care gălăţeanca Andreea Mihai le-a primit joi seara din partea juriului Next Star * Chiar dacă nu a intrat în marea finală, Andreea a câştigat ceva mai important: prima petrecere surpriză din viaţa ei, pusă la cale de Antena 1


La doar 13 ani, olimpică la limba română şi la matematică fără a face măcar o oră de meditaţie, gălăţeanca Andreea Mihai a cucerit publicul şi juriul emisiunii „Next Star”, interpretând senzaţional piesa „Power of Love”, joi seara la Antena 1. Iniţial, membrii juriului – Pepe, Lora, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru - au privit-o cu reticenţă. Credeau că Andreea e doar o tocilară pentru că poartă ochelari şi este premiantă la şcoală. Vocea limpede şi mai ales interpretarea emoţionantă a gălăţencei i-a făcut să nu-şi mai revină din uimire.

„Ooo, bravo! Bravo!”, „Ce frumos!”, au fost primele reacţii ale membrilor juriului de îndată ce Andreea a început să cânte. „Are vocea cristal! Cântă perfect”, se minuna Pepe. „Extraordinar! Extraordinar! M-a nenorocit!”, a exclamat Connect-R arătându-şi braţul pe care pielea se făcuse de găină. Sală întreagă s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o, alături de juriu. „Mami e secretară, tati e fanţar, n-au nicio legătură cu arta”, a ţinut să le atragă atenţia prezentatorul Next Star, Dan Negru.

Galaţiul copiilor minunaţi

„Când am văzut-o prima oară când a păşit pe scenă am zis e tocilară - şi cu ochelari de vedere, olimpică la matematică! Crede-mă ai un curcubeu de culori superb acolo, în vocea ta, care pe mine m-a terminat!”, i-a sous Connect-R. „Nu mi-am imaginat, când am văzut-o prima dată pe scenă, că poate să cânte. Mi-am imaginat că e tocilară. Are date să ajungă departe”, a recunoscut şi Maria Cârneci. „Ai o sensibilitate înnăscută şi se vede că studiezi. Ai cântat perfect! Am simţit putere, sensibilitate, pasiune, şi vibrato”, a lăudat-o Pepe. „Andreea, eşti foarte tare! Nu pot să nu recunosc că mă mândresc că este din Galaţi!”, s-a bucurat Lora. Concluzia lui Vasile Muraru, că din Galaţi vin copii minunaţi a fost urmată de mărturia lui Connect-R, că şi soţia lui nu numai Lora sunt gălăţence.

Amintire pentru toată viaţa

Chiar dacă membrii juriului au recunoscut că Andreea „e bună de finală!”, gălăţeanca nu a cucerit trofeul Next Star, dar a câştigat ceva mult mai important: o amintire de neuitat. Dan Negru a dezvăluit că, din motive financiare, Andreea nu şi-a serbat niciodată ziua de naştere cu prietenii, şi a pus la cale o „simulare”. Din tavanul studioului a coborât o uşă, iar Andreea a fost îndemnată să bată. Convinsă că în spatele uşii se aflau doar membrii juriului, Andreea a avut parte de o surpriză pe cinste: ia descoperit pe colegii şi prietenii ei din Galaţi, de la Şcoala nr. 16, care au venit special pentru ea la Antena 1. Sub o ploaie de confetti, Andreea a primit flori, îmbrăţişări şi un tort, petrecerea surpriză fiind pusă la cale de echipa „Next Star”.

Cine este Andreea

Andreea-Ana Mihai este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 16 din Galaţi. Deşi învaţă foarte bine, şi este olimpică, nu-i deloc o tocilară, şi asta pentru că nu studiază pentru că trebuie, ci pur şi simplu îi place. De la vârsta de opt ani studiază canto, iar în prezent este eleva profesoarei Monica Măciuceanu. Din plăcerea de a cânta a învins şi astmul bronşic cronic cu care fusese diagnosticată. Numeroasele premii câştigate la concursuri, dar mai ales succesul de pe scena „Next Star” îi prevestesc o carieră muzicală de excepţie.

Citit 1639 ori Ultima modificare Vineri, 07 Noiembrie 2014 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.