Gălăţeanul Claudiu Rusu, MOMENT MAGIC la "Vocea României"
Foto: Foto: Pro Tv

Gălăţeanul Claudiu Rusu, MOMENT MAGIC la "Vocea României"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un veritabil moment magic s-a petrecut vineri noaptea, pe scena Pro Tv de la „Vocea României”, datorită gălăţeanului Claudiu Rusu, care a făcut un duet răvăşitor cu artista Aliona Munteanu din Moldova. La decizia antrenorului lor, Smiley, cei doi au interpretat piesa „Say Something“, compoziţia celor de la A Great Big World, alături de Christina Aguilera.  Bătălia vocilor, duelul muzical în urma căruia trebuia să rămână doar unul în concurs, s-a transformat într-un duet extraordinar.

Deşi nu se cunoşteau, încă de la prima repetiţie, Smiley a fost uluit de împletirea minunată a vocilor lor: „Doamne, mă şochează, sună foarte bine împreună - e prima oară când vă auziţi?!”.

Li s-a făcut pielea de găină

Pe scenă, momentul lor a fost pur şi simplu incredibil, urmat de aplauze, urale şi strigăte de „Bravo!”. Până şi prezentatorul, Pavel Bartoş, s-a simţit copleşit de emoţie: „De data asta, vă spun sincer, n-am asistat la un duel, am asistat la un duet! Bravo! Felicitări! Sunt sigur că acasă, unei artiste pe nume Andra i s-a făcut pielea de găină”.

„Da, foarte emoţionant! Felicitări! V-aţi sincronizat perfect. S-a simţit emoţia şi aţi trecut sticla! E un moment foarte delicat pentru Smiley”, a anticipat Loredana momentul în care antrenorul celor doi trebuia să ia o decizie.

„Acesta este un duel care chiar i-a reuşit lui Smiley. A fost o plăcere să fii aici şi să-i asculţi pe oamenii aceştia cântând”, a spus Marius Moga.

Tudor Chirilă a remarcat că s-au pus în evidenţă unul pe celălalt, şi „cu cât cânta unul mai bine, cu atât ieşea celălalt mai bine în evidenţă”. 

S-a „păcălit” Smiley?

Aprecierile lui Smiley nu s-au lăsat aşteptate: „Aţi reuşit să creaţi un moment magic la Vocea României. Muzical vorbind, cred că sunteţi unul dintre cele mai frumoase duete pe care le-am în cele patru sezoane. Mă bucur că am ocazia să văd aşa ceva live. Îmi vine foarte greu să aleg pe unul dintre voi, pentru că realizez că sunteţi extrem de buni amândoi”, a spus antrenorul. Decizia lui a fost să meargă mai departe în concurs cu Aliona.

Alegerea a fost instantaneu sancţionată de Tudor Chirilă: „Eu cred că el a fost mult mai sincer decât ea. Cred că ea e cam şmecherită, aşa, este unsă cu toate alifiile. Pe Smiley l-a păcălit pentru că noi am spus în showul acesta că Smiley nu se pricepe la femei. Ursul păcălit de vulpe”.

Emoţii copleşitoare

Şansa lui Claudiu de a rămâne în concurs era să fie cooptat de unul dintre ceilalţi antrenori în echipa lui. Întrebat de ce vrea să rămână la „Vocea României”, gălăţeanul şi-a găsit cu greu cuvintele: „Îmi cer scuze, am fost foarte emoţionat şi o parte din emoţia asta a fost din cauza momentului în sine, pe care ne-am propus să-l realizăm. Poate mi-a tremurat barba, poate mi-au apărut lacrimi în ochi... " a mărturisit gălăţeanul.

Marius Moga n-a stat pe gânduri şi a apăsat butonul salvator, cooptându-l în echipa lui. Smiley fusese şi el convins că o să-l „fure” cineva, şi că va rămâne mai departe la „Vocea României”.

Noi îi ţinem pumnii şi îi dorim să meargă cât mai departe în concurs. 

Citit 1845 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.