Încă o gălăţeancă la Next Star/ Erika Prodea, i-a dat replica lui Vizante (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Încă o gălăţeancă la Next Star/ Erika Prodea, i-a dat replica lui Vizante (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă o gălăţeancă a uimit şi emoţionat juriul şi publicul la „Next Star”, pe Antena 1. Erika Prodea are 12 ani şi o mulţime de premii naţionale şi internaţionale la concursurile de pian, instrumentul principal pe care îl studiază. Numai că, din clasa I şi până în clasa a III-a, nu a avut o pianină pe care să repete acasă. Aşa că, şi-a desenat pe un carton, clapele pianului. Şi în fiecare zi, studia şi învăţa partiturile, apăsând clapele de hârtie, în vreme ce melodia îi răsuna în minte. Aşa a obţinut, la primul concurs din viaţa ei, premiul al III-lea! Prezentatorul "Next Star", Dan Negru, i-a asemănat povestea cu cea a lui Constantin Popovici, care a ajuns pe locul opt în lume la sărituri în apă, antrenându-se fără bazin de înot, ci doar pe nişte saltele.

Erika a oferit o incredibilă demonstraţie: aşezată pe podea, a cântat pe clapele imaginare, desenate pe hârtie, în vreme ce un pianist îi copia mişcările, la claviatura unei pianine. Şi astfel, am putut asculta cu toţii melodia care răsuna doar în mintea artistei. Deşi juriul şi-ar fi dorit s-o asculte cântând, Erika a preferat să-şi arate talentul de actriţă jucând o amuzantă scenetă alături de Marius Florea Vizante.

Chiar dacă nu s-a calificat în finala Next Star, mai importante pentru Erika sunt aprecierile maestrului Vasile Muraru: „Are geniu. Poate să ajungă şi pianistă şi actriţă, ce vrea ea poate să ajungă, pentru că este un copil superdotat”.

Citit 1030 ori Ultima modificare Vineri, 14 Noiembrie 2014 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.