VEDETE/ Raluca Tănase (Bambi) şi-a transformat CASA într-un PALAT

VEDETE/ Raluca Tănase (Bambi) şi-a transformat CASA într-un PALAT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raluca Tănase, jumătatea blonda a trupei Bambi, s-a mutat la sfârşitul anului trecut în casă nouă, vila pe care şi-a amenajat-o după bunul plac, cu piese de mobilier de lux. Imagine a unei firme de mobilier, fetele de la Bambi par să fi învăţat destul de bine cum să amenajezi o casă. Într-un interviu acordat blogului dianapanazari.ro, Raluca de la Bambi a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Raluca de la Bambi s-a mutat de curând singură, într-o casă nou-nouţă, pe care a decorat-o după bunul plac cu mobilă de cea mai înaltă calitate. Artista a ales piese de mobilier realizate pe comanda de un brand sută la sută românesc.

„Pentru casa mea, mi-am dorit cea mai de calitate mobilă, un mobilier pe care l-ar putea folosi, de ce nu, şi copiii mei, o investiţie, o operă de artă, aşa că am optat pentru mobilier sculptat cu foiţă de aur, cu picturi manuale… este impresionant să ştii câtă muncă manuală se depune pentru doar o piesă de mobilier şi, dacă înţelegi cum funcţionează industria mobilei, nu îţi vei dori cu orice preţ mobila azi… îţi vei aştepta mobila personalizată cuminte, aşa cum fac eu acum, ştiind că atunci când ajunge nu mai voi privi cu jind palatele din Viena, Paris sau Sinaia, ci voi avea propriul palat la mine acasă”, a mărturisit Raluca Tănase.

Mai mult, vorbind din proprie experienţă, Raluca le dă acum câteva sfaturi şi altor oameni care îşi doresc să îşi amenajeze locuinţa cât mai frumos cu putinţă, dar la un preţ accesibil.

„În primul rând să pornească de la ce îşi doresc pentru amenajarea casei, poate unii oameni aleg stilul modern, minimalist, să îşi exprime dorinţa pentru ca apoi să lase specialiştii să se ocupe de nevoile lor. E foarte important ca locul în care stai să fie acasă… nu lăsaţi designerii să vă amenajeze casa după bunul lor plac. Rolul designerului este acela de a-ţi arăta o paletă largă de opţiuni pentru ca tu să hotărăşti dacă ar fi confortabil în casa ta sau nu. Este important să ştii că există mobilier pentru toate buzunarele, poţi cumpăra un dormitor cu 2.000 de lei, sau o bibliotecă cu 1.000 de lei, optaţi mereu pentru firmele care au propria fabrică, mai ales cele din provincie unde veţi plăti mai puţin pentru orice produs dacă îl cumpăraţi direct de la sursă. Eu merg mereu pe ideea că mai bine îţi cumperi o pereche de pantofi de calitate decât trei care nu au o viaţă lungă. Dacă depăşiţi cu puţin bugetul pentru mobilier trebuie să ştiţi că aţi investit pe termen lung… poate că este un efort acum, dar veţi dormi liniştiţi peste ani atunci când nu veţi fi nevoiţi să schimbaţi mobilierul”, a adăugat Raluca.

Raluca şi Denisa Tănase, componentele trupei Bambi, sunt deja de mai multă vreme imaginea unei fabrici de mobilă, brand sută la sută românesc ce produce mobilier de lux.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3167 ori Ultima modificare Vineri, 16 Ianuarie 2015 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.