VEDETE/ Octavia Geamănu - cura de îngrăşare care slăbeşte

VEDETE/ Octavia Geamănu - cura de îngrăşare care slăbeşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Octavia Geamănu, prezentatoarea “Observator Special” de la Antena 1, ne dezvăluie într-un interviu despre pasiunile sale, despre cum a ajuns să ţină cură de îngrăşare, despre tratamentele cosmetice accesibile pe care le adoptă sau despre faptul că, încă pasionată de actorie, şi-ar dori un rol mai provocator, unul negativ care i s-ar potrivi, spune ea, “ca mănuşă”.


Reporter: Unde te simţi mai confortabil: pe teren ca reporter, aşa cum ai fost până acum ceva timp, sau în studio, în faţa prompterului, ca prezentator de ştiri?

Octavia Geamănu: Confortabil te simţi acolo unde poţi să faci ceea ce îţi place. Există o perioadă pentru toate, etape de traversat, lucruri de învăţat. Important e să te simţi bine cu tine însăţi/însuţi. Iar eu chiar mă simt bine.

Te implici în redactarea ştirilor prezentate?

Nu cred că aş putea transmite un mesaj dacă nu mi-aş pune, într-o oarecare măsură, amprenta. Iar faptul că mă implic se observă destul de bine, cred eu, în modul de adresare faţă de telespectator. Am norocul să prezint un jurnal care îmi permite să ofer şi o notă personală subiectelor.

Cât de des iei lecţii de dicţie? Care e fraza pe care cu greu ai reuşit să înveţi să o pronunţi corect?

Niciodată. În cazul meu, dicţia e ceva nativ. Am învăţat de mică să pronunţ corect cuvintele pentru că îmi doream să fiu înţeleasă. Altfel, în perioada în care am fost la catedră, mi se părea de bun simţ să am o dicţie corectă în faţa elevilor.

Ce amintiri speciale te leagă de oraşul tău natal, Târgu Jiu?

Întreaga perioadă petrecută în Târgu Jiu e plină de amintiri frumoase. Acolo am trăit o parte din copilărie şi toată adolescenţa. Mi-ar fi greu să fac o selecţie a gândurilor.

Cât de des revii în oraşul natal?

Nu am un calendar al vizitelor. De fiecare dată când mi se face dor teribil de părinţi sau de locurile de acolo, mă urc în maşină şi mă opresc la Târgu Jiu.

Ai spus în mai multe rânduri că nu ţii dietă şi nici nu faci sport. Care este însă explicaţia faptului că nu ai probleme cu greutatea?

Am ţinut o singură dată cură… de îngrăşare. Am mâncat timp de o lună fast food şi, în momentul în care m-am urcat pe cântar, slăbisem un kilogram. Aşa că, de-atunci, am renunţat la curele de îngrăşat. Am, fără să exagerez, aceeaşi greutate din ziua în care îmi amintesc că m-am urcat prima dată pe cântar, din dorinţa de a fi în rând cu colegele mele deja pasionate de diete, siluetă etc., adică 52 de kilograme. Uneori slăbesc un kilogram, însă niciodată nu pun. Am noroc. Şi, ce-i drept, am un stil de viaţă sănătos. Mănânc la orice oră, însă uşor. Şi merg zilnic o oră, două pe jos, iar vara nu e zi fără să nu mă plimb cu bicicleta.

Ai avut complexe în adolescenţă?

Că nu puteam marca de la mijlocul terenului, atunci când jucam baschet.

Ce măşti foloseşti pentru îngrijirea părului şi a tenului?

Pentru ten folosesc deseori o cremă cu argilă şi propolis de la plafar, care costă opt lei. Lasă tenul foarte curat şi luminos. Îmi mai pun uneori miere şi întotdeauna folosesc o cremă hidratantă, în special pentru conturul ochilor. Iar pentru păr… mă tem că nu ne ajunge acest interviu ca să vă spun câte folosesc. Însă, mai nou, am descoperit că părului meu îi place mult uleiul de cocos. Dacă îl mai şi lăsaţi peste noapte să acţioneze, o să vedeţi că devine mai mătăsos, strălucitor şi mai hidratat la vârfuri.

Eşti pasionată de condus, chiar ai fost copilot la o cursă de raliu. Care a fost cea mai nebunească experienţă auto de până acum?

Îmi place să conduc, mă relaxează foarte mult, însă nu confund oraşul cu o pistă pentru raliu. Sunt prudentă, iar pedala de acceleraţie o coordonez eu, nu ea pe mine.

Te mai atrage actoria? Ce rol te-ar convinge să urci din nou pe scenă?

Acum, că mă întrebi, cred că o parte din mine e atrasă de actorie şi acum. Nu de scena teatrului, ci de platoul de filmare. Nu m-am gândit niciodată serios la asta, dar ştiu că n-aş vrea sub nicio formă să fiu vreo zână. Un rol negativ mi s-ar potrivi ca o mănuşă. Însă, real, nu mă gândesc la asta.

Sursa : agentiadepresamondena.ro

Citeşte şi: Radu Vâlcan - gazda emisiunii „Insula iubirii”

Citit 1154 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.