UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în Galaţi

UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Club Divino, show cu şi despre muzică

Ca în fiecare vineri, 6 februarie, clubul Divino vă invită şi în această seară la petrecerea „Golden Oldies”, să ascultaţi cele mai tari hituri retro, r&r, hip-hop, pop, latino şi multe altele, care să vă trezească amintiri frumoase.

Sâmbătă, 7 februarie, gălăţenii sunt invitaţi la un show inedit. V-aţi imaginat vreodată cum ar fi să vedeţi muzica pe care o auziţi? Dacă nu, nu trebuie să rataţi evenimentul „Music you can see” cu VJ Lee Smith. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Teatris, Free Stay, cu Florin Ristei

Vi-l mai amintiţi pe puştiul Florin Ristei, care împreună cu ceilalţi băieţi din trupa „Amicii” cântau piesa "Ea este Dana"?. Ei bine, puştiul nu mai este atât de puşti şi a ajuns să fie cunoscut de o ţară întreagă după ce a câştigat concursul "X Factor". Acompaniat de trupa sa, "Free Stay", Ristei va susţine vineri, 6 februarie, un recital în Teatris. Concertul începe la ora 21,00, iar preţul biletului este 40 de lei.

New York Pub, petrecere cu feţe „meme”

"Meet your Meme", aşa se numeşte petrecerea care va avea loc vineri, 6 februarie, de la ora 23,00, în New York Pub. Muzica va fi mixată de DJ Cerbu, care va avea grijă ca toată lumea să iasă la dans, iar MC Mihai Bejan va crea o atmosferă incendiară. Ca de fiecare dată, gazdele promit suprize pentru petrecăreţi, mai ales pentru cele mai gălăgioase găşti. Intrarea este liberă.

90’s Pub, seri de rock

În pubul "90’s" se dă startul distracţiei încă de vineri seară, 6 februarie. De la ora 20,00, DJ Viezure va bucura publicul cu cele mai cunoscute piese vechi şi melodii rock&roll. Sâmbătă, 7 februarie, de la ora 21,00, începe concertul celor de la „The Peradventures”, plin de „post-punk, punk rock şi influente de rock & roll cu blocaje post-wave in garage”, după cum spun organizatorii.

Club Planet, "Coyote girls", din nou

Vineri, 6 februarie, reprezentanţii Clubului Planet vor organiza o petrecere „Coyote girls”. „Cea mai aşteptată seară a săptămânii a sosit. Am creat pentru voi o petrecere inspirata din cele mai tari momente de până acum. Vă aşteptăm!”, este invitaţia adresată tuturor petrecăreţilor. Se dă startul distracţiei la ora 22,00, iar intrarea este liberă.

SummerTime Pub, distracţie de toate felurile

Vineri, de la ora 20,00, sunteţi aşteptaţi la o infuzie de Partizan. Artan şi Suedezu' vor încânta publicul cu piese consacrate, precum: „Perfect”, „Banii”, „Fata mea”, „Am cu ce”, „M-am născut în Bucureşti”, „Albele furtuni”, însă reorchestrate într-o manieră neobişnuită. Prețul biletului este 20 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 7 februarie, revină în forţă muzica de club. De la ora 23,00, DJ Oscar şi MC Coco le promit gălăţenilor o distracţie pe cinste la obişnuita petrecere „The entertainers”. Intrarea este liberă.

Duminică, 8 februarie, SummerTime vă oferă o porţie copioasă de râs alături de Natanticu şi Alex. Bileul costă 20 de lei, dacă este cumpărat până în ziua spectacolului, şi 25 de lei la intrarea în pub.

Union Jack/Studio, muzică live şi petreceri nebune

Aceiaşi Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe) vor cânta cele mai bune piese ale momentului, dar şi cele mai apreciate coveruri vechi, vineri, 6 februarie, de la ora 20,00, în Union Jack, la „Candy bar live”. Intrarea este liberă.

În Union Jack Studio (Domnească, nr. 29) gazdele au pregătit un alt eveniment tematic: „Madhouse party”. Aşa cum spune şi titlul, gălăţenii sunt aşteptaţi, de la ora 23,00, să-şi descarce pe ringul de dans toată nebunia şi energia. Sâmbătă, 7 februarie, cu o oră înainte de miezul nopţii, începe „Be Amazing Saturday” cu DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este liberă în ambele seri.

Cheers Pub, zâmbete de sâmbătă

Pentru că şi anul acesta se păstrează obiceiul "Jam-ului de sâmbătă", Florin Chiriac îi aşteaptă pe gălăţeni şi pe 7 februarie, de la ora 21,00, să petreacă o seară de poveste în Cheers Pub. "În ordinea firească a lucrurilor: oră, haină, uşă, stradă, iar uşă, şi ....", scrie Hippie, pe site-urile de socializare, la începutul unei seri lungi de sâmbete pierdute pe apa zâmbetelor.

Daily Pub, concert Kumm şi Dan Byron

Un mare eveniment rock va avea loc sâmbătă, 7 februarie, în Daily Pub. La 150 de luni de la lansarea albumului "Confuzz", în 2002 - al doilea album din discografia Kumm şi cel care le-a consacrat soundul alternativ/experimental - formaţia din Cluj îşi uneşte forţele cu fostul solist Dan Byron pentru un concert extraordinar cu piesele de pe acest album emblematic pentru trupă şi pentru rockul românesc”, spun organizatorii. Concertul începe la ora 21,00, iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Place Pub, muzică live

Sâmbătă, 7 februarie, gălăţenii amatori de muzică live pot merge în Place Pub. De la ora 20,30, vor urca pe scenă Iulian Canaf & Excentric Band, dar şi Gusti & Friends Acustic Band. Mai târziu, aproape de miezul nopţii, va fi „after party” cu DJ LeXX. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Club Infinity, distracţie la liber

Gălăţenii care vor să iasă din casă şi nu ştiu încotro s-o apuce sunt invitaţi să se distreze sâmbătă, 7 februarie, în Club Infinity la petrecerea "We own the party". La platane se va afla, ca de fiecare dată, DJ Foicash, iar MC Mihai Bejan se va ocupa să încingă atmosfera şi să umple ringul de dansatori energici. Intrarea este liberă.


Citit 2017 ori Ultima modificare Vineri, 06 Februarie 2015 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.