VEDETE/ Alina Puşcaş şi-a găsit jumătatea şi va deveni mamă (FOTO)

VEDETE/ Alina Puşcaş şi-a găsit jumătatea şi va deveni mamă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alina Puşcaş a anunţat pe 1 aprilie că este însărcinată în trei luni. Trecută printr-un divorţ de tânărul Viktor, prezentatoarea de la Antena 1 şi-a găsit o nouă iubire, în persoana unui medic stomatolog din Bucureşti. Şi asta după ce vedeta a anunţat la finele anului trecut că îşi doreşte să îşi găsească jumătatea şi să îşi întemeieze o familie. Dorinţa i s-a împlinit, iar acum nu vrea să comenteze cine este jumătatea ei şi tatăl copilului pe care îl poartă.


Alina Puşcaş (31 de ani), prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, declara în luna decembrie că în 2015 îşi doreşte să îşi găsească jumătatea şi să îşi formeze o familie, devenind pentru prima dată mamă.

Dorinţa i s-a împlinit în doar o lună de atunci. În luna ianuarie a rămas însărcinată, iar pe 1 aprilie a făcut public acest lucru.

Tatăl copilului este, se pare, Mihai Stoenescu, un medic implantolog din Bucureşti, în vârstă de 41 de ani. Aşa susţine revista Spy, deşi actriţa refuză să spună cu cine va avea primul ei copil.

Medicul infirmă cele apărute în presă, el spunând că Alinei i-a pus doar un… implant, nimic mai mult. "O cunosc pe Alina, avem prieteni comuni, facem parte din acelaşi anturaj şi nimic mai mult. Nu sunt tatăl copilului, eu doar i-am pus un implant", a declarat el.

Alina, la rândul ei, a preferat să nu comenteze în niciun fel, nici să spună că este adevărat, nici că este o informaţie falsă.

Alina Puşcaş a fost căsătorită până acum un an cu Viktor Bieltz, un tânăr afacerist din Germania, însă cei doi au divorţat. Se pare că motivul despărţirii a fost distanţa, cei doi ajungând să petreacă din ce în ce mai puţin timp împreună, el în Germania, ea în România, implicată în mai multe proiecte de televiziune.

Carte de vizită

Alina Puşcaş s-a născut la Sibiu, în noiembrie 1983, dar de la vârsta de 3 ani a locuit la Târgu Mureş. A studiat la Colegiul Naţional "Unirea" din acest oraş, la profilul Limbi străine. După liceu, a urmat cursurile Facultăţii de Turism din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Este model al agenţiei MRA Models. A lucrat în industria hotelieră, în hoteluri ca Novotel şi Concordia.

Preferă muzica R&B, Soul şi Gospel, iar actorii ei favoriţi sunt Nicolas Cage, Robert De Niro, Keanu Reeves, Bruce Willis, Meryl Streep, Milla Jovovich şi Julia Roberts.

Îi plac, după cum declară, dansul, muzica, modelingul, climbingul şi romanele psihologice.

Sursa agentiadepresamondena.ro


CITEŞTE ŞI: Adelina Pestriţu spune adevărul despre relaţia cu Speak

Citit 2466 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.