Nicoleta Luciu, în depresie pentru că îmbătrâneşte

Nicoleta Luciu, în depresie pentru că îmbătrâneşte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nicoleta Luciu a intrat în depresie, pentru că îmbătrâneşte. Aşa susţine chiar vedeta, care declară că, atunci când se uită în oglindă, constată cu părere de rău că nu mai este o „bombă sexy” ca odinioară. Vedeta recunoaşte seria de intervenţii estetice, invazive sau non-invazive, pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Iată la ce a apelat pentru a scăpa de micile defecte, dar şi de complexe, dar şi ce o face cu adevărat fericită în prezent.

Nicoleta Luciu a câştigat în 1999 titlul Miss România, a pozat în Playboy de mai multe ori şi a crescut, de-a lungul anilor, ca vedetă de televiziune. Bruneta a conştientizat că, pentru a avea succes cât mai mult timp, trebuia să îşi întreţină aspectul fizic şi să nu îşi piardă din atuurile pe care le avea la începutul carierei.

Astfel se face că, după ce a născut tripleţii, întrucât bustul său a avut de suferit din pricina oscilaţiilor în gretutate, şi-a făcut implanturi de silicon, de un kilogram. Aceasta nu a fost însă singura ei vizită la cabinetul medicului estetician. Pentru că s-a ales cu dureri de spate din pricina greutăţii sânilor, Nicoleta a urmat tratamente pentru întărirea musculaturii paravertebrale.

Apoi, pentru a amâna apariţia ridurilor sau pentru a le şterge pe cele fine, îşi curăţă frecvent tenul cu laser. Cu acelaşi tip de tratament a scăpat şi de cearcăne, dar şi de pistruii inestetici. În plus, Nicoleta a scăpat de stratul de grăsime în plus, de vergeturi ori de părul de pe corp tot cu ajutorul tehnologiei laser. "Rezultatul a fost vizibil imediat şi s-a măsurat în centimetri în minus, muşchi mai fermi şi o piele regenerată", a declarat ea.

În prezent, în ciuda operaţiilor estetice, Nicoleta Luciu a intrat în depresie, pentru simplul fapt că îmbătrâneşte şi că nu mai este o „bombă sexy”.

Odinioară admirată de întreaga suflare masculină din România prin pictorialele pe care le-a realizat pentru Playboy, Nicoleta, acum mamă a patru copii, încearcă să se împace cu gândul că anii trec, iar fizicul nu mai poate fi cel cu care s-a remarcat în showbiz.

"Am momente când mă trezesc dimineaţa şi sunt foarte mulţumită de mine. Am şi clipe când mă uit în oglindă şi simt că intru în depresie", a declarat ea, conform cancan.ro.

Totuşi, în ciuda nemulţumirilor la adresa fizicului său, Nicoleta susţine că este cu adevărat fericită când vede că are patru copii frumoşi şi sănătoşi. „Nu îmi pare rău pentru că mă uit în ochii copiilor mei şi imi dau seama că nu mi-ar fi părut rău de alegerile făcute nici dacă aş cântări 120 de kilograme", a adăugat vedeta.

Nicoleta Luciu locuieşte de un an, alături de întreaga familie, la Miercurea Ciuc, oraş în care soţul ei, Zsolt Csergo, îşi desfăşoară afacerile.

Vedeta vine în Bucureşti doar pentru proiecte punctuale. Acum, Nicoleta se află în vacanţă, alături de soţul ei şi de cei patru copii, în Croaţia.

Sursa: agentiadepresamondena.roo

Citit 3033 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2015 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.