Un gălăţean, pe LOCUL DOI la „Mister Univers Model”

Un gălăţean, pe LOCUL DOI la „Mister Univers Model”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Recent întors acasă, modelul gălăţean Iulian Damaschin se poate lăuda că a ajuns în finala celui mai important concurs de frumuseţe masculină din lume – „Mister Univers Model”, ce a avut loc în Republica Dominicană.

„Concursul s-a desfăşurat în perioada 10-21 iunie. În primele trei zile am stat în Santo Domingo, unde am participat la săptămâna modei - Republica Dominicană Fashion Week. Aici am fost declarat cel mai bun model masculin al ediţiei. După, ne-am mutat în Punta Cana, la un resort foarte mare de cinci stele, unde am avut diverse activităţi interesante cum ar fi şedinte foto, echitaţie, scufundări, dar şi multe repetiţii pentru marea finală a concursului. Mă bucur că am reuşit să am puţin timp liber şi am făcut baie în ocean, am stat la soare pe plaja aia superbă”, ne-a declarat modelul originar din Târgu Bujor. 

Cea mai bună defilare pe podium

În total, au fost concurenţi din 40 de ţări. În finala concursului „Mister Univers Model”, Iulian s-a „luptat” cu modelele masculine din Elveţia, Guyana Franceză, Spania, Bolivia şi Olanda. Cel mai frumos bărbat a fost ales reprezentantul Olandei, iar gălăţeanul nostru s-a clasat cu succes pe locul al doilea. Dar nu a plecat acasă doar cu atât: a primit şi titlul de Mister Universe Catwalk 2015, adică a avut „cea mai bună defilare pe podium”.

„În seara de finală, am participat la trei probe: prezentarea costumului naţional, defilare în lenjerie intimă şi în costum de seară, elegant. Tot atunci, am avut şi o coregrafie cu 20 de dansatori profesionişti pentru melodia „Hay algo en el aire”, cântată live de Jose Montoro. Piesa este hit în Republica Dominicană. Am avut destul de multe emoţii, mai ales când mă vedeam printre atâţia băieţi de top, mă gândeam că e destul de greu să reuşesc să fiu pe podium”, povesteşte Iulian Damaschin.

Pentru concurs, el spune că s-a pregătit mult în ultimele cinci luni. A făcut multe repetiţii pentru catwalk şi şi-a lucrat  intens trupul la sală, cu cei doi antrenori pe care îi are. Însă toată truda a meritat, mai ales că a rămas cu multe amintiri frumoase de acolo. „Am cunoscut o mulţime de oameni frumoşi, de diferite naţionalităţi, cu care am legat prietenii frumoase. Mi-am făcut multe legături, am fost invitat la Miami Fashion Week. A fost o experienţă extraordinară, la începutul carierei nici nu mă gândeam că o să ajung aşa departe, era doar un vis", a adăugat modelul.

Anul trecut, tânărul în vârstă de 29 de ani, originar din Târgu Bujor, a fost ales cel mai bun model din lume, după ce a câştigat concursul de frumuseţe „International best male and female model world”, desfăşurat în Spania.

sursă foto - Facebook Iulian Damaschin

Citit 5663 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2015 11:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.