VEDETE: Anda Adam şi-a anunţat sarcina pe Facebook

VEDETE: Anda Adam şi-a anunţat sarcina pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anda Adam a anunţat zilele acestea că este însărcinată în aproape şase luni. După ce şi-a anunţat fanii, printr-un mesaj postat pe Facebook, Anda Adam explică acum de ce a ales să ţină ascuns acest lucru atâta timp şi spune că şi-ar dori o fetiţă. Mai mult, chiar dacă nu locuiesc în România, ci în Statele Unite ale Americii şi Australia, părinţii Andei au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a primului copil al îndrăgitei artiste. Iată ce ne povesteşte Anda Adam.


Anda Adam şi-a anunţat fanii, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că este însărcinată, urmând să aducă pe lume primul său copil, în toamna acestui an. "Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape şase luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi!” - astfel a sunat vestea pe care artista le-a oferit-o admiratorilor săi.

Motivul pentru care Anda a păstrat discreţia până în acest moment a ţinut de recomandările medicului. "Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că şi pe părinţii noştri i-am anunţat abia după nuntă. Nu am deschis acest subiect faţă de nimeni altcineva, nu am dat declaraţii ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur sută la sută. Mi s-a părut corect faţă de cei care mă iubesc şi mă susţin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă", declară artista.

Anda Adam spune că îşi doreşte o fetiţă, dar că mai important este să aibă un copil sănătos. "Eu şi Sorin ne dorim o fetiţă, dar mai important este, fireşte, să fie sănătos copilul, indiferent că este fată sau băiat. Va avea parte de toată dragostea şi devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericită!", spune Anda.

Iar dacă până acum a ales să păstreze discreţia cu privire la acest subiect, la recomandarea medicilor, vedeta a povestit, în cadrul unei emisiuni tv de la Antena 1, că este norocoasă fiindcă are o sarcină uşoară, fără prea multe greţuri şi pofte în exces. "Mai am o grămadă de concerte, pe care le voi onora cu mândrie. Am o sarcină foarte uşoară, fără greţuri, fără pofte. În funcţie de cum va decurge totul, voi vedea dacă nasc natural sau prin cezariană. Nu mi-e frică", a declarat Anda.

Vedeta mărturiseşte că vestea i-a bucurat deosebit de mult pe părinţii şi socrii ei, care au început deja pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşului. "Părinţii noştri au început să plângă de bucurie. Tata îmi spune acum că abia aşteaptă să fie strigat "bunicu’, bunicu’", iar mama deja a început să cumpere o mulţime de lucruri pentru bebe. Părinţii lui Sorin abia aşteaptă să se mute la Bucureşti, ca să stea cu bebe, pentru că ştiu că avem o viaţă agitată şi o să avem nevoie de ajutorul lor",a explicat artista.

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin pe 7 iunie, organizând ceremonia civilă, cea religioasă şi petrecerea la Snagov.

(Sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 2007 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2015 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.