Ce FILME vedem până pe 7 iulie, la CINEMATOGRAFUL din Galaţi

Ce FILME vedem până pe 7 iulie, la CINEMATOGRAFUL din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 1-7 iulie, La Cinematograful din Galaţi pot fi vizionate patru filme pentru toate gusturile. Sâmbăta şi duminica, de la ora 12,00 şi zilnic de la ora 14,00, se proiectează, în format 3 D, dublat în limba română, animaţia „În căutarea lui Dory”. De această dată, locul peripeţiilor lui Marlin, Nemo şi Gaşca din Acvariu este coasta californiană, pe care îşi va face apariţia şi o serie de personaje noi. Dory se va întâlni cu cei dragi ei şi va învăţa între timp şi câteva lucruri esenţiale despre importanţa familiei.

Zilnic în perioada menţionată, de la ora 16,00, publicul va putea vizionat filmul „Ziua Independenţei: Renaşterea”, în format 3D. Producţia aparţine genurilor acţiune, aventuri şi SF. Pentru regizorul filmului, Roland Emmerich, „Ziua Independenţei: Renaşterea” înseamnă revenirea la universul pe care el, coscenaristul şi producătorul Dean Devlin l-au creat acum douăzeci de ani. Au capturat fulgerul cinematic într-o sticlă, electrizând publicul din întreaga lume cu drama, acţiunea, umorul, personajele de neuitat şi un discurs prezidenţial care este citat şi în ziua de azi.

Totodată, în fiecare zi, începând cu ora 18,30, va fi proiectat filmul „Agenţi aproape secreţi”, în format 2D. Producţia prezintă povestea unui agent CIA letal, care se întoarce în oraşul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forţa, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

La cinematograf va rula zilnic, de la ora 21,00, şi filmul „Trăind printre demoni 2”, în format 2 D. Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi pe mama lor, care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.

Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este de 15 lei, iar pentru cele în format 3 D este de 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele vor fi de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.Redactor Sef

Citit 1959 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2016 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.